banner913
banner932
banner1012

Geçmişten günümüze stil önderi erkekler

banner1020

Yıllara damgasını vuran ve erkeklere stil önderliği yapan isimleri merak ediyorsanız, zaman yolculuğu yapmaya ne dersiniz?

banner974
Geçmişten günümüze stil önderi erkekler

banner971

1920’ler Rudolph Valentino

 İtalyan şehvetinin temsilcisi Valentino “ateşli Latin erkeği” olarak ün yaptı. Yakışıklı aktörün bir seks sembolüne dönüşmesindeki en önemli etkense modadaki öncülüğüydü.

1930’lar Cary Grant

 20. yüzyılın en önemli stil figürü olan İngiliz oyuncu Cary Grant, takım elbiseyi en iyi taşıyan isimdi. Komedi ve dram oyuncusu olan efsane isim stilinden asla ödün vermeden 30’lu yıllara damgasını vurdu.

1940’lar Frank Sinatra

 Frank Sinatra’nın giyim tarzı şarkı söylemesi kadar saygı görülecek bir unsur. Frank Sinatra kusursuz görünümüyle 20. yüzyıla damgasını vurduğu gibi hâlâ esin kaynağı.

1950’ler Marlon Brando

 İtalyan ekolünü modaya kusursuz uygulayan, tarihe damgasını vurmuş bir aktör. ‘Baba’ lakaplı Marlon Brando, yakışıklılığı, İtalyan stili, Amerikan filmlerindeki başarısıyla tanındı Aynı zamanda uzun bir tiyatro geçmişine de sahip.

1960’lar Alain Delon

 Ünlü Fransız oyuncu Alain Delon moda dünyasının gelmiş geçmiş en önemli stil ikonlarından biri. 60’lar ve 70’lerde tüm erkekler stil takipçisi olarak Alain Delon’u belirlemişti.

1970’ler Mick Jagger

 Mick Jagger, zayıf vücut yapısı, iddialı rocker kıyafetleri, sahnedeki cesur tarzı ve 1960’larda The Beatles’ın düzgün çocuklar imajına zıt duruşuyla hep aykırı modaya hitap etti.

1980’ler Michael Jackson

 21. yüzyılın en önemli ikonlarından olan Michael Jackson, müziğinin yanı sıra giyim tarzıyla da öncü olmuştur. 80’ler ve 90’larda ne giyse olay olan popun kralı 50 yaşında hayatını kaybetse de tarzı ve başarılarla dolu müzik kariyeriyle yeri bir daha asla dolduramayacak isimlerden.

1990’lar John Travolta

‘Grease’teki performansıyla gönüllere taht kuran John Travolta 90’lı yıllardan itibaren erkeklere adeta moda öncüsü oldu. Beyaz çorapları, fit gömleği ve İspanyol paça pantolonuyla John Travolta her dönem gıpta ile bakılan bir isim.

2000’ler Johnny Depp

2000’lere damgasını vuran efsane korsan Johnny Depp, kendine has tarzıyla her zaman diğer Hollywood ünlülerinden sıyrılmıştır. Özellikle şapka ve takılarıyla dikkat çeken Depp, kırmızı halıda da oldukça şık görüntüler veriyor.

2010’lar Ryan Gosling

Dünyanı hipster fırtınası sardı. Özensizlik, sakal, vintage giysiler, ince ya da atletik vücut, kareli ya da çizgili kıyafetler, gözlük ve dövmeler hipster özellikleri olarak öne çıktı. Bu akımın en iyi temsilcilerinden biri Ryan Gosling oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.