banner913
banner932
banner1012

Ev Dekorasyonunda Bunlar Moda

banner1020

Moda sadece kıyafet ve ayakkabıda değil ev dekorasyonunda da hayli önemli… İşte son dönemin en popüler dekorasyon trendleri:

banner974
Ev Dekorasyonunda Bunlar Moda

banner971

 

Pastel tonlar:
İlk olarak bu senenin renklerinden söz edelim. Bu sezon pastel ve yumuşak tonlar hayli revaçtaydı… Beyaz, toz pembe, açık yeşil, gri en çok tercih edilen renklerden oldu.

Gri
Gri demişken, griye ayrı bir madde açmasak olmaz. Gri geçen yıl olduğu gibi bu sene de çok modaydı. Üstelik her tonuyla… Mimarların da en fazla tercih ettiği renklerden biri oldu.

Mat eşyalar
Beyaz eşyalardaki parlaklık modası sona erdi. Yeni trend; buzdolabı, bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalarınızın mat olması. Mat eşyalar mutfağınıza daha fazla derinlik kazandırır ve daha modern bir görünüm verir.

Akıllı ev tasarımları
Teknoloji hayatımızın en vazgeçilmezlerinden biri şüphesiz. Öyle ki ev dekorasyonu bile artık teknolojiye göre tasarlanıyor. Kendinden bataryaya sahip komedinler, akıllı telefon ya da tabletlerini şarja takmayı unutanların işini kolaylaştıracak. Cihazınızı komedinin üzerine koymanız yeterli olacak.

Geometrik desen ve şekiller
Bazı geometrik parçalar ve raflarla evinize daha modern bir görüntü kazandırabilirsiniz. Geometrik aynalar da bu sene çok modaydı…

Açık havada görünen duşlar

Açık havadaymışsınız gibi görünen duşlar, hem modern hem çok doğal bir görüntü veriyor. Ahşap dekorasyon ile bütünleşen yeşillik ve ağaçların görüntüsü sanki açık havadaymışsınız gibi bir izlenim veriyor. Tabi ki imkânı olanlar için birebir bu görüntüyü yapmak da mümkün.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.