banner913
banner932
banner1012

Erkekler Kombinlerinde Renkleri Nasıl Kullanmalı?

banner1020

Erkek giyiminde en önemli kurallardan biri renkleri doğru şekilde kullanmak! Peki kombin yaparken renkleri nasıl değerlendirmeli? İpuçları burada!

banner974
Erkekler Kombinlerinde Renkleri Nasıl Kullanmalı?

banner971

Erkek gardıroplarında beyaz ve gri gibi bazı renkler “kurtarıcı” olarak yerini almalı. Ama daha cesur ve kendinden emin stiller yaratmak için renklerin gücünden de faydalanılmalı. Erkek kombinlerinde renk kullanımına gidildiğinde sonucun kötü olmaması için dikkat edilmesi gereken birkaç kural var. Onlara uyduğunuzda sonuç her zaman kusursuz olacak. İşte erkeklerin kombinlerinde renk kullanırken dikkat etmesi gerekenler.

Beyaz gömlek her şeyle gider

Klasik beyaz, her zaman için garanti! Dolayısıyla kararsız kaldığınız anlarda işe beyaz gömleğinizle başlayın. Çünkü beyaz gömlekler gardırobunuzdaki hemen her şey ile kusursuz bir uyum sergileyecektir. İster onu desenli kravatlar ile birleştirin, ister pastel kazaklarınızın ya da hırkalarınızın içine giyin; kombininiz nasıl olursa olsun, üzerinizdekileri özenle seçmiş görüneceksiniz. Dolayısıyla unutmayın; klasik kesim, vücudunuza tam oturan bir beyaz gömlek zamansız bir parçadır.

Gri, Parlak Renkleri Tamamlar

Gardırobunuzdaki renkleri test etmek istiyorsanız griyi kullanın. Özellikle canlı renkleri donuklaştırmak ve stilinizde bir denge yaratmak için ideal bir seçim olan gri, neredeyse her renk, her ton ile uyum sağlayacaktır. Dolayısıyla aşırıya kaçmadan stiline renk eklemek isteyen erkekler için gri pantolonlar, gri kazak ve gri ceket modelleri kurtarıcı bir parça olacaktır. Üstelik grinin farklı tonlarını bir araya getirerek oluşturacağınız tonsürton kombinler de son derece cool bir görünüm yaratmanıza yardımcı olacaktır.

Aynı Değerde Farklı Renkler Giyin

Erkek kombinlerinde renkler konusunda en iyi sonucu almak için herhangi bir kıyafetinizdeki bütün renklere göz atın ve onları kendi değerleri içerisinde eşleştirin. Temel renk konsepti olarak değer, o renkteki açıklık ve koyuluk derecelerini ifade eder. Dolayısıyla desenli veya desensiz, üzerinizde ne varsa anahtar parçayı belirleyin ve diğer parçaları seçerken onunla yakın değerleri yakalamaya özen gösterin. Örneğin parlak renklerde bir kombin yaptığınızda stilinizi yine parlak tonlar, pastel tonlarda bir kombin yaptığınızda ise görünümünüzü yine pastel tonlar ile tamamlamaya özen gösterin.

Tamamlayıcı Renkler Kullanın

Tamamlayıcı renkleri doğru bir şekilde eşleştirerek tüm beğenileri toplayabilirsiniz. Tamamlayıcı renkler derken bahsettiğimiz şey, renk çarkında doğrudan birbirlerinin karşıtı olan renklerdir. Yani kırmızı ve yeşil, sarı ve mor, mavi ve turuncu… Tamamlayıcı renkleri bir arada kullandığınızda kendinizden emin bir stili anında yaratmış olacaksınız. Mavi ekose bir gömleği turuncu bir hırka, yeşil bir tişörtü kırmızı bir pantolon ile bir araya getirin. Zevkinize göre renginizi belirleyin ve renk çarkının bu ipuçlarıyla stilinizi tamamlayın!

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.