banner913
banner932
banner1012

Erkek reyonundan alınması gereken kıyafetler

banner1020

Mağazalarda hiç erkek reyonu gezdiniz mi? Eğer hayır diyorsanız, büyük kayıp. Çünkü erkek reyonlarında da tam istediğiniz parçaları bulabilirsiniz. Üstelik daha cool. Ve şüphesiz daha ucuz.

banner974
Erkek reyonundan alınması gereken kıyafetler

banner971

Düğmeli gömlekler
Erkek gömlekleri yıllardır kadınlara en çok yakışan şeylerden biri.

Deri ceketler
Deri ceketler cool bir görünümün birinci adımı. Fakat kadın reyonlarında olan deri ceketler bedenleri daha çok sarıyor. Dolayısıyla daha salaş ve cool bir görünüm için erkek reyonlarında daha çok seçenek bulabilirsiniz.

Boyfriend jean
Kadın reyonlarından boyfriend jean almak yerine, erkek reyonundan bir jean seçerek boyfriend izlenimi verebilirsiniz. Üstelik daha cool duracağı kesin.

Kazaklar 
O hep aradığınız hem salaş hem de cool hırkaları kadın reyonlarında bulamamanızın sebebi, aslında erkek reyonlarında satılıyor olmaları olabilir.

Oduncu gömlekler 
Oduncu gömlekler biraz 90'ları hatırlatsa da hiçbir zaman modası geçmiyor. Kadınlar için üretilen oduncu gömlekler elbette var ama daha çeşitli desenlerini erkek reyonlarında bulacaksınız.

Pardesü
Erkek reyonunda bulunan pardesüler, kadınlar tarafından giyildiğinde özel tasarım bir koleksiyon parçası izlenimi veriyor. Tabii ki üzerinizde daha bol ve uzun durmalarının bunda etkisi büyük.   

Bomber ceketler
En güzel ceketler her zaman erkek reyonundadır. Evet, buna bomber ceketler de dahil. Üstelik daha fazla renk seçeneği ile...

Boxer

İster tarzınızı yansıtmak için ister içinde rahat etmek için olsun, boxerlar her zaman kadın iç çamaşırlarından daha rahat.  En güzel boxer çeşitlerini ise tahmin edin nerede bulabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.