banner913
banner932
banner1012

Enerjik ruhlu erkeklere şık ve modern aksesuarlar

banner1020

Erkekler için aksesuar olmazsa olmaz artık. Eğer hala erkeklerde aksesuara alışamadıysanız, bir an önce size çok yakışan aksesuarı bulmalısınız! Tabi ki bu arayışta bir kaç öneriye ihtiyacınız olabilir.

banner974
Enerjik ruhlu erkeklere şık ve modern aksesuarlar

banner971

Sonbaharın gözdesi sportif sırt çantaları

2016-2017 Sonbahar – Kış sezonunda, konforlu ve şık yürüyüşlere eşlik eden kanvas, polyester  ya da jean kumaştan omuz ve sırt çantaları tercih ediliyor. Sezonun öne çıkan renkleri olan siyah, antrasit, lacivert ve bordo renk skalasında satışa sunulan çantalar, daha çok küçük ve orta boyutlarda günlük kullanıma uygun tarzlarıyla öne çıkıyor. Erkeklerin sırt çantalarını tercih etmeye başladığı sonbahar - kış mevsiminde, okula dönüş için tasarlanan basic modeller ise öğrencilere farklı seçenekler sunuyor.

colins erkek sırt çantaları ile ilgili görsel sonucu

Eskitilmiş cüzdanlar ve jean / deri karışımı kemerler erkeklerin şıklığını tamamlıyor

Bu sezon cüzdan ve kemerler, eskitilmiş görünümlü deri ile ön plana çıkıyor. Sezonun tercih edilen renkleri koyu kahve ve siyah olurken orta büyüklükteki cüzdanlar erkeklerin şıklığını tamamlıyor. Farklı renklerde üretilen küçük deri kartlıklar ise cüzdan kullanmayan erkeklerin bile ilgisini çekiyor.

sonbahar_kis_2016_erkek_kombinleri_

Kemerde jean ve deri kumaşı birlikte kullanarak trend bir ürünü tüketicilerle buluşturan Colin’s, bu sezonda siyah, lacivert, kahve, taba renkleri vurguluyor. Çift pinli, klişeli marka yazılı tokaların favori detaylar olarak öne çıktığı koleksiyonda 40-45 mm genişlikte sade modeller tercih ediliyor.

Saat kayışlarında silikon ve metalin birlikteliği dikkat çekiyor

Büyük kasalı saat modellerinin ilgi gördüğü 2017 Sonbahar – Kış koleksiyonunda, sezona damgasını lacivert kayışlı ya da kadranlı modeller vuruyor. Erkeklerin ilgi odağı olan Chrono modellerin yükseldiği sezonda öne çıkan renkler lacivert, bordo, siyah ve taba.

Chrono modellerin ile ilgili görsel sonucu

Soğuktan hipster bereler ve kayakçı eldivenleri ile korunun

Kış günlerinin vazgeçilmez ürünü olan bereler, bu sezon kukuleta şeklinde uzuyor. Erkeklerde hipster tarza hitap eden bereler, lacivert, antrasit, gri ve siyah tonlarda satışa sunuluyor. Bilekten ayarlanabilen yün-kaşe karışımlı kayakçı modellerin gözde olduğu sezonda eldivenler, lacivert, antrasit, bordo, gri ve siyah renklerde raflara giriyor. Akıllı telefon severleri unutmayan modacılar bu sezonda teknoloji tutkunlarının can simidi olan parmaksız eldivenleri de koleksiyonuna eklemeyior.

Atkı ve şalda ekose ve volümlü modeller öne çıkıyor

Erkekler giderek azalan şal trendine karşılık ekose ve çizgili modeller, hala en çok talep edilen desenler olarak öne çıkıyor. Şalların yanı sıra küçük triko boyunluklarla volümlü ve dökümlü tüp atkılar rağbet görüyor. Sezonun tercih edilen renkleri ise lacivert, antrasit, gri ve siyah.

Siyah Erkek Şal

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.