banner913
banner932
banner1012

Dünyadaki en şık 7 şehir

banner1020

Bazı şehirleri ziyaret etseniz de etmeseniz de size ilham verdiğini bilirsiniz. Olası ziyaretlerinizde size ilham verecek 7 şehri derledik.

banner974
Dünyadaki en şık 7 şehir

banner971

1- Londra

Londra, her zaman dünyanın en stil sahibi şehirlerinden birisi olarak bilinmiştir ki aynı zamanda en yağmurlu şehirlerinden biri olduğundan dolayı, bu özel bir beceri gerektirir. Hava şartları zorlu iken şık olmak sanıldığı kadar kolay değildir ama Londra bunun üstesinden fazlasıyla gelmiş görünüyor.

2- New York

New York son zamanlarda dünyanın en şık şehri olarak kabul edilen Paris'i mağlup etmiş durumda ve bunun bir sebebi var: Dünyanın en büyük şehirlerinden biri ve girdiğiniz her sokak ayrı bir podyum gibi size farklı stil ve trendler sunuyor. Eğer modaya dair ilham arıyorsanız, New York doğru tercih olacaktır!

3- Los Angeles

Los Angeles da söz konusu moda olduğunda önemli bir ilham kaynağıdır. Muhteşem havası ve plaj kasabaları tüm kentte genel bir stil yaratır. Sakinleri rahat, huzurlu bir görünüm sergiler ve yumuşak havası bu insanların istedikleri gibi giyinmelerine ve tarzlarını ortaya koymalarına ortam hazırlar.

4- Paris

Paris aşk şehri olarak bilindiği kadar dünyanın en büyük moda metropollerinden biri olarak da bilinir. Bu şehri sevseniz de sevmeseniz de eğer bir moda düşkünü iseniz, Paris'in sunduğu her şeyi kabul etmelisiniz.

5- Milan

Eğer Avrupa'ya seyahat etmeyi düşünen bir moda severseniz, Milan’ı listenize eklemelisiniz. Çoğu insana göre Paris, New York ve Londra ile birlikte modada dünyanın başkentlerinden biridir. Milan Moda Haftası'na da ev sahipliği yapan şehirde moda endüstrisine dair pek çok farklı organizasyon gerçekleştirilmeye devam etmektedir.

6- Amsterdam

Amsterdam'da turistleri cezbedecek pek çok alternatif vardır. Modanın bunlardan biri olduğu aklınıza gelir miydi? Ama öyle. Amsterdam, dünyadaki en stil sahibi şehirlerden bir diğeri…

7- Sidney

Medyaya daha çok Londra, New York ve Milan Moda Haftaları yansısa da Avustralya'nın da kendi moda haftası vardır ve Sidney’de düzenlenir. Moda severlerin mutlaka dikkat etmesi gerekir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.