banner913
banner932
banner1012

Çorap bot modası

Trend alarmı! Çorap botlar ışık hızıyla hayatımıza girdi. Peki nasıl kombinlemek lazım? Tüyolar işe yarayabilir...

banner974
Çorap bot modası

banner971

Çorap botların en güzel yanı giydiğiniz kıyafet ne olursa olsun kıyafetin tüm havasını değiştirmesi! Kısa çiçekli bir elbiseyi şık bir parti kıyafetine çevirmek çorap botlarla bu kadar kolay.

heeled ankle boots outfit ile ilgili görsel sonucu

Yüksek belli jeanlerle kombinlediğinizde 90'lardaki modellerin havasını yakalayabilirsiniz. 

güzel kombinler 2017 ile ilgili görsel sonucu

Çorap botları kullanırken birçok yan aksesuardan faydalanabilirsiz. Örneğin file çoraplar! Punk stil için olmazsa olmaz fileler bileklerinizden gözüksün!

fishnet socks with shoes ile ilgili görsel sonucu

Bela Hadid'in kombini ilham verici! Siyahı kendi tonuyla kombinleyen süper model çorap botları son zamanlarda çok sık kullanıyor.

townes adair jones and harry styles ile ilgili görsel sonucu

Renkli modellerini kullanmakta zorlanıyorsanız bırakın o yolunu bulacaktır! Fazlasıyla iddialı bu modeli casual bir kombinle birleştirmek gerçekten çok iyi bir fikir... Büyüklerinizin dolabını karıştırma zamanı. Eski ceketlerle çorap botların uyumu bir harika!

balenciaga boots street style ile ilgili görsel sonucu

Birkaç senedir kot pantolonların paçalarını uzatıyor, kesiyor, genişletiyor ve daraltıyoruz... Sıra çorap botlarla kombinlemeye geldi... Burada dikkat etmeniz gereken bir nokta var: çorap bot giyecekseniz diğer aksesuarları olabildiğince sade tercih etmenizde fayda var.

black sock boots outfit ile ilgili görsel sonucu

Rengarenk çorap bot modelleri her ne kadar raflarda gözümüzü alsa da günlük hayatımızda nasıl kullanabilirim kaygısına düşüyoruz. Peki ne yapmalı? İçinizden ne geliyorsa onu yapın! Moda sizsiniz, tarzı siz yaratırsınız. 

New York Fashion Week ile ilgili görsel sonucu

Renkler renkler ve renkler! bu renk cümbüşünün içine çorap bot giymek akıllı bir tercih. Yazdan kalma çiçekli elbisenin altına da giyebilirsiniz, kareli eteğin altına da!

street style sock boots 2017 ile ilgili görsel sonucu

Rugan bir pantolonu kombinleyebileceğiniz en iyi seçeneklerden birisi çorap botlar. Hem de her rengi!

Bot ile ilgili görsel sonucu

Gri bir takımın son ihtiyacı gri bir diğer parçadır... Soğuk renkleri sevenin kurtarıcısı renkli çorap botları kıyafete renk katmak istediğiniz zamanlarda kullanabilirsiniz. 

nyfw ss18 street style ile ilgili görsel sonucu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.