banner913
banner932
banner1012

Çok Para Harcamadan Zengin Görünmenin Yolları

Alışveriş yapmayı ve lüks görünmeyi seviyorsanız illa da fahiş fiyatlar ödemenize gerek yok. İşte çok para harcamadan lüks görünmenin yolları:

banner974
Çok Para Harcamadan Zengin Görünmenin Yolları

banner971

 

Önceliklerinizi belirleyin

Eğer spor giyinmeyi seviyorsanız en mantıklısı pahalı elbiseler yerine kot pantolon, t-shirt gibi en çok giydiğiniz parçaları almaktır. Bu yüzden de bir beyaz t-shirte 50 TL verilir mi diye düşünmeyin. Verin. 

Şık giyinmenin birinci kuralı, az alıp en iyisini almaktır.

Farklı kumaşları birleştirin

Farklı kumaş çeşitlerini birleştirmek görünümüze ağırlık katar. Örneğin kot gömleğin altına deri bir pantolon giyerek bir anda herkesin sizden etkilenmesini sağlayabilirsiniz. 

Altın rengi her zaman dikkat çeker

Ekstra para harcamadan stil sahibi görünmenin en kolay yollarından biri de kıyafetinize altın parçalar eklemek. Altınların gerçek olmasına  tabii ki gerek yok.
Sıradan bir tuluma lüks bir görünüm katmak için altın rengi bileklik ve kolye takın. Görünümüzün bir anda nasıl değiştiğine inanamayacaksınız. 

Bluz ve gömlek eteklerini göstermeyin

Pantolonunuzun içine soktuğunuz bir bluz her zaman daha tamamlanmış bir görüntü oluşturur Bu yüzden acilen üzerinize bol gelen hippi modellerinden kaçınıp gündelik görünümünüze geri dönmelisiniz. 

Aynı renk kıyafetler giymeyin

Özellikle koyu renkleri bir arada girmek sizi hiç şık göstermediği gibi sıkıcı bir görünüm katar. Bu da lüks dünyasına aykırı bir durumdur. Dolayısıyla zıt renk kombinleri sizi hem lüks hem de şık gösterecektir. 

Özel tasarım kıyafet giyiyormuş izlenimi yaratın

Sadece iyi bir marka güzel kumaşlardan harika kıyafetler yaratabilir. Dolayısıyla giydiğiniz kıyafetlerin farklı ve yaratıcı olması size lüks bir görünüm kazandırır. 

Fakat bunları yaparken kıyafetlerinizin mutlaka ütülü olmasına önem göstermelisiniz. Lüks bir görünüm asla kırışıklıkları kabul etmez... 

Fermuarlarınızı göstermeyin

Bir kıyafetin kalitesi en çok aksesuarlarından anlaşılır. Ve görünen fermuarlar bir kıyafetin ucuz olduğunu anlamanın en kolay yoludur.
Eğer fermuarın illa görünmesini istiyorsanız, kumaşla aynı renk olmasına dikkat edin.

İmitasyon kadife kıyafetler tercih edin 

İmitasyon kadife kıyafetler, imitasyon derilerden daha gerçek gözükür. Dolayısıyla eğer imitasyon bir kıyafet kullancaksanız tercihinizi kadifeden yana kullanmak size daha zengin bir görünüm kazandıracaktır. 

Beyazdan korkmayın

Her zaman değil ama bazen baştan aşağıya beyaz giyinin. Kıyafetlere ödediğiniz miktarın bi önemi yok, şık ve lüks görüneceksiniz...

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe - 5 yıl önce
Keşke zengin olsak