banner913
banner932
banner1012

Bu kış mutlaka denemeniz gereken 6 moda trendi

banner1020

Bu senenin trendleri hakkında çok konuşuldu. Kırmızılar, bomber ceketler, yumuşak kazakların altına şifon etekler… Bunlar artık hepimizin bildiği trendler. Bir de kıyıda köşede kalmış ama mutlaka denemeniz gerekenler var. Gelin hiç kaçırmadan birlikte bakalım.

banner974
Bu kış mutlaka denemeniz gereken 6 moda trendi

banner971

 

Bel çantası

Sokak modasının en önemli parçalarından biri olan bel çantaları sessizce hayatımıza yeniden girdi. Bu sezon Prada’dan Gucci’ye birçok ünlü markanın kreasyonlarında ve ünlü isimlerin üzerinde bel çantalarına rastlamak mümkün. Bu trendi kaçırmayın. Hem pratik hem şık bir gece aksesuarı olarak kullanmak da mümkün.

Bel çantası 

 

Her şeyin üzerine korse giymek

Süveter, elbise, tişört ve hatta kazak! Bulabildiğiniz her şeyin üzerine korse giymek bu sene çok moda. “Olur mu?” demeyin, moda haftalarının sokak stillerini bir inceleyin.

Her şeyin üzerine korse giymek

 

Renkli kadifeler

Muhteşem kadife yeniden hayatımızda diye çok mutluyuz. Çünkü hem çok gösterişli hem yumuşak hem de çok şık. Siz de bu trend geçmeden kendinizi kadifelere sarın. İster rengârenk bir etek, isterseniz kadife bir takım, hepsi çok göz alıcı.

Renkli kadifeler

 

Kalın boru paça çizmeler

80’li yılların boru kalın paça çizmeleri en güzel ve göz alıcı halleriyle yeniden gündemde. Özellikle bol simli ya da metalik renklerini giymek gerekiyor. Ancak kırmızısı da güzel. Kısaca boru olsun da ne renk olursa olsun.

Kalın boru paça çizmeler

Tasarım trençkotlar

Trençkotun modası geçmez. Her zaman dolabınızda bir tane olması şarttır. Ancak bu sezon farklı tasarımcılar birbirinden iddialı tasarımlarla karşımıza çıkıp bizi masrafa soktular. Alexa Chung ve Giorgia Tordini tasarımı M&S koleksiyonu bizi bizden aldı.

Tasarım trençkotlar

 

Fermuarlı spor üstler

Kıyıda köşede kalmış bir başka trend daha. Aman yakalayın kaçırmayın! Boyundan fermuarlı spor üstler bu sene sıkı moda takipçilerinin gözünden kaçmadı. Sizin de kaçmasın. Retro severlere duyurulur.

Bu kış mutlaka denemeniz gereken 6 moda trendi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.