banner913
banner932
banner1012

Bu baharın olmazsa olmazları!

banner1020

2017 baharında tamamen özgürüz sevgili kadınlar. İster maskülen takılırız, ister tüm varlığımızla kadınlığımızı gün yüzüne çıkarırız. Bu bahar dilediğimiz her şeyi yapmakta özgürüz ama yine de stiliz. Gelin birlikte bakalım, neler giyeceğiz.

banner974
Bu baharın olmazsa olmazları!

banner971

Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun!

Bu ilkbaharda kırmızının her tonunu gönlünüzce kullanın. Ceketlerden pantolonlara, bluzlardan, gömleklere kırmızı bir kıyafetiniz mutlaka olmalı. Ancak en geçerlisi maskülen tarzda bir parçayı kırmızı seçip, zıtlıkların şıklığını yakalamak.

Büstiyerlere hazır olun!

Baharın ilk günleri için belki iddialı kaçabilir ama son günleri için mutlaka dolabınıza bir adet bulunsun. Ve fırsatını bulduğunuz ilk uygun havada hemen üzerinize geçirin ki ortamlarda yılın modasını yakalamış ilk kişi siz olun!

Spor kıyafet şıklığı!

Eskiden spor giyim deyince spor ayakkabı ve jean anlıyorduk. Ancak neyse ki o günler de çok geride kaldı. Şimdi spor giyim denince birbirinden seksi ve gösterişli kıyafetler aklımıza geliyor. Hem rahat hem seksi hem şık olmak istiyorsanız bu bahar bu trendi sakın kaçırmayın.

Geniş omuzlar geri geldi!

80’lerin vatkalı omuzları kadar olmasa da genişleyen omuzlar bu sezonun en önemli parçalarını oluşturuyor. Big size ceketlere ve paltolara gözümüz öylesine alıştı ki, bu tarzı yakalamak neyse ki bizim için çok zor olmayacak.

İki ayrı koldan saldırın!

Geçtiğimiz yılların tek omuz modası bu bahar karşımıza tek kol olarak çıkıyor. Bir kolun kapalı, diğer kolun ise şık bir dekolteyle açık olduğu parçalara sık rastlayacaksınız. Bu nedenle bu stile uygun güzel bir elbise veya bluz edinmenizi ısrarla tavsiye ediyoruz.

Pembe gönlüm sende!

Kırmızının ağırlığını hissedeceğimiz bir bahar olacak evet ama pembenin de şatafatını gözler önüne seren bir bahar olacak bu sezon. Özellikle naïf tasarımlarla karşımıza çıkan tasarımcılar, bu rengin romantik havasını tüm bahara yaymaya ant içmiş gibi. Bir bahar çiçeği gibi sokaklarda dolaşmak için çok iyi fırsat, bunu iyi değerlendirin.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.