banner913
banner932
banner1012

Belinizi İnce Gösterecek Giyim Önerileri

banner1020

Uygulayacağınız diyet programlarıyla ya da egzersizlerle belinizi inceltmek mümkün. Ancak bunların hiç biri bana göre değil diyorsanız sizin için hazırladığımız belinizi ince gösterecek giyim önerilerine göz atabilirsiniz…

banner974
Belinizi İnce Gösterecek Giyim Önerileri

banner971

Yüksek bel pantolonlara ağırlık verin

Yüksek bel pantolonlar,  beldeki fazlalıkları kamufle ederek belinizi daha ince gösterecektir.  Ayrıca, vücut hatlarınızı belirginleştirmek istiyorsanız yüksek bel pantolonlarınızı topuklu ayakkabılarla kombine edebilirsiniz.

Peplum bluzlar tercih edin

Kum saati vücut tipine sahip olmak ve bel bölgenizi ince göstermek istiyorsanız peplum tarzı bluzler giyinmeye özen gösterin.

Kalın kemerlerden yardım alın

Belinizi ince göstermenin bir diğer yolu da vücut tipinize uygun bel kemerleri kullanmaktan geçiyor. Kalın bele sahip birinin genellikle korse tipi kemerler tercih etmesi gerekir. İnce kemerleri de tercih edebilirsiniz. Tabİi kıyafetinizle aynı tonda olması şartıyla.

Ten renginize uyumlu ayakkabılardan vazgeçmeyin

Nude tonlu ayakkabılar, belinizi ve vücudunuzu ince gösterecektir. Ayakkabı tercihinizi sivri burun ayakkabılardan yana kullanırsanız etkiyi daha da arttırmış olursunuz.

Üst kısmınıza dikkat çekmeye çalışın

Buradaki asıl amaç, belinize olan odağı uzaklaştırmak olacaktır. Takacağınız gösterişli kolyeler veya gömlek kısmından biraz dekolte vermek dikkatleri üst kısma yöneltecektir.

Çan tipi etekler tercih edin

Kum  saati şeklinde bir vücuda sahip olmak istiyorsanız çan tipi etekleri tercih edebilirsiniz. Bel kısmı dar olan ve aşağıya doğru genişleyen etekler bel kısmınızı ince gösterecektir.

Yalnız üzerinize giyeceğiniz bluzda bu çok noktada önemlidir. Dar ve üzerinize tam anlamıyla oturan bluzları tercih etmeniz bu noktada fayda sağlayacaktır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.