banner913
banner932
banner1012

Baharda erkekleri şıklaştıracak detaylar

banner1020

2017 ilkbahar-yaz kreasyonlarında erkekleri şık ve iddialı gösterecek birçok kombin mevcut. İşte erkek modasında öne çıkan detaylar...

banner974
Baharda erkekleri şıklaştıracak detaylar

banner971

Erkekler de bahar aylarına en az kadınlar kadar bakımlı ve havalı girmeye hazır. Sezonun en iddialı ve havalı görünümlerine imza atan tasarımcılar erkek giyiminin öne çıkan trendlerini bu sezon da belirledi. Farklı detay ve kesimlerle çeşitlendirilen erkek kreasyonları önümüzdeki sezon da erkeklerin fark edilmesini sağlayacak.

İşte erkek modasının öne çıkan sezon detayları:

1. Gösterişli omuzlar

Bu sezon erkekler her zamankinden çok daha maskülen ve ihtişamlı görünecek. Yüksek ve geniş formlu ceket ve t-shirtler erkeklerin daha iddialı bir duruş sergilemesini sağlayacak. Cesaretli duruş sergileyen geniş kalıplı ceketlerle cool sneaker modellerini kombinleyebilirsiniz.

2. Çift renkli pantolonlar

Bu sezon pantolonlar rengarenk. İki renkli pantolonlarla enerjik ve eğlenceli görünmeye ne dersiniz? Orijinal ve değişik görünmek isteyenler birbirine zıt veya yakın tonlarda olan iki renkli pantolonları basic t-shirt veya gömleklerle kombinleyebilirler.

3. Şalvar detaylı pantolonlar

Şalvar kesimli bol pantolonlar erkeklere bu yaz konforlu bir şıklık vadediyor. Rahatlığın ve bohem şıklığın temsilcisi olan bu parçaları özellikle sneaker ve sandaletlerle kombinleyerek son derece cool görünebilirsiniz. Rahat kalıplı blazerler de görünüşünüze maskülen bir hava katmak için ideal.

4. Etnik desenli gömlekler

Etnik desenlerin öne çıktığı rengarenk gömlekler bu bahar aylarında adeta her tarafımızı saracak. Bahar aylarının ılık havasını dinamik gömlek modelleriyle ve jean pantolonlarla birlikte karşılayabilir ve gömleklerinizle uyumlu renkli camlı güneş gözlükleri ile dikkat çekici bir stil oluşturabilirsiniz.

5. Büyük formlu çantalar

Çantalar artık yalnızca kadınlar için üretilmiyor. Erkekler de artık sokaklarda büyük çantalarıyla boy göstermeye hazırlanıyor. Spor detaylara sahip olan büyük forumlu çantalarla şehir koşturmacasında ve tatillerde erkeklerin hayatı artık çok daha kolay.

6. Militer parçalar

Sezonlar değişiyor ama militer modası hala değişmiyor. Militer görünümlü her şey bu sezon da yine çok moda. Militer parkalar ve sweatshirt'ler bu bahar da sokaklarda sıkça rastlayacağımız stil detayları arasında yer alıyor.

7. Kısa paça bol kesim pantolonlar

Kısa ve dar paçalar önümüzdeki sezon yerini kısa paça ve bol kesim pantolon modellerine bırakıyor. Salaş ve rahat bir stil sunan bu pantolonlar erkeklerin yeni moda sırlarından olabilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.