banner913
banner932
banner1012

ASİMETRİK KESİM MODASI

banner1020

İlkbaharda giyim kombinlerinde farklılıkların görülmeye başladığına şahit oluruz. Bunlar arasında asimetrik kesimli pek çok ürünü görebiliriz. İşte bu ürünlerle hazırlanacak kombinler hakkında fikir almak isterseniz, sizler de hemen yazılarımızı takip etmeye başlayabilirsiniz.

banner974
ASİMETRİK KESİM MODASI

banner971

ASİMETRİK KESİMLİ ELBİSELER

Tek parça giyinmekten yana olan ve üzerindeki fazlalıktan kurtulmak isteyen bayanların tercihi genellikle asimetrik kesimli elbiselerden yana olmaktadır. Buna göre şık olmak isteyen ve farklı modellerle bunu gerçekleştirmek isteyen bayanların asimetrik kesimli elbiselere daha fazla ilgi gösterdikleri de gözlerden kaçmamaktadır.

      

ASİMETRİK KESİMLİ KAZAKLAR

Kazak modellerinde asimetrik kesimlerin olması ve omuz detaylarında da dekoltelere yer verilmesi sayesinde bayanların daha şık olması sağlanmaktadır. Kış aylarından çıkarken halen hava sıcaklıklarına aldanmayan bayanların tercihi olan asimetrik kazaklar oldukça şık görünmeleri için yeterli olmaktadır.

      

ASİMETRİK ETEKLER

Etek giymekten vazgeçemeyen bayanlar için asimetrik kesimli modellerin tercih edilmesi çok daha fazla şık olmalarına katkı sağlayacaktır. Etek modasına uyum sağlamak üzere asimetrik kesimli modellere göz atacak olan bayanların bu tercihlerinden dolayı pişman olmayacakları görülecektir.

      

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.