banner913
banner932
banner1012

2018 Sonbahar-Kış Ayakkabı Trendleri

banner1020

Sonbahar yaklaşmaya başlayınca şık kadının bu mevsimde giyeceği ayakkabı tarzı nasıl olacak diye soru akıllara geliyor. Kıyafetiniz basit dahi olsa bile, bunu harika bir şekilde gösteren topuklar ve çizmelerdir. Bu sonbahar ve kış da işler iyice ilginçleşecek. Çünkü gerçekten çok cesur ayakkabı tasarımları vardı. Sonbahar-kış 2017-2018 ayakkabı trendlerine baktığımızda tasarımcılar genellikle 90’lı yılların modasına yaslanmıştı. Başka bir deyişle 2018 yılı cesur tasarımların çeşitlilik yılı olacak.

banner974
2018 Sonbahar-Kış Ayakkabı Trendleri

banner971

 

 

 

2017-2018 Sonbahar-Kış Ayakkabı Trendleri

1.Renkli Blok Topuk

2018 bayan ayakkabı modası 
 

Ayakkabılar normal renkte farklılık topuklarda. Topukların renklendirilmesi daha güzel görünümler arz ediyor. Hafif uyumlu renkler görünümü daha tatlı hale getirmiş. Gözlerimiz artık ayakkabıların topuklarına takılacak.

2.Parlak Taşlı Çizmeler

ayakkabı trendi 2017-2018 
 

Siyah üzerinde parlak desenli taşlar ilave edilmiş. Ayakkabılarda daha süslü görünümün hakim olduğunu modelleri inceledikçe daha iyi anlıyoruz. Matlığı sevmiyorsanız bu tarzlar size uygun olabilir. Bu şekil çizmeleri tercih ederek her nokta itibari ile kendinizi vurgulayabilirsiniz.

3. Altın Renkli Çizmeler

2017-2018 ayakkabı modası bayan

 

Pistlerde sarı ve tonlarını çok gördük. Altın rengi çizmelere de sıklıkla rastladık. Altın sarısı izlenimini vererek parlaklık sağlamış. Stil olarak da çok farklı bir model olmadığını ekleyelim. Markası ise Genny.

4.Sarı Renkli  Ayakkabı  

ayakkabı trendi

 

Güz mevsimi için tasarlanmış püsküllü modeller. Kalın topukları ile beraber rahat kullanım sunuyor. Bazı kombinlere güzel uyum sağlıyor. Özellikle sarı tonlarında bir şeyler giydiyseniz çok iyi eşleşebilir. Ayrıca sarı güze rengine de çok yakın.

5.Neon Renkli Bot  

neon renkli ayakkabı trendi

 

Neon rengi saçları son zamanlarda çok görmüştük. Moda saç rengi olarak karşımıza çıkmıştı. Saçlardan sonra ayakkabı rengi olarak da karşımıza çıktı. Bu renk bir ışık gibi yanıyor ve çok dikkat çekiyor. Klasik renklerden sıkıldıysanız cesaretinizi toplayıp bu rengi ayağınızda deneyebilirsiniz.

6.Siyah-Beyaz Renkli Klasikler

siyah beyaz ayakkabı

 

Zıt renkli klasik tasarımlar yine revaçta. Sadece ayakkabının uç kısımlarını zıt renklerle eşleştirmek fikri yaratıcı geldi. Her zaman siyah ve beyazın uyumuna çok güveniriz. Ayakkabı model olarak her noktaya uyum sağlayacak nitelikte. Günlük olarak da kullanabilirsiniz.

7.Çorap Tarzı Botlar  

2018 ayakkabı modası

 

Balmain imzalı bu öneri sanki bir çorapmış gibi duruyor. Çorap gibi uzayan görünümü ile seksilik, çekicilik, şıklık hedeflenmiş. Bu şekilde uzun önerileri seviyorum deseniz bu bakış açısı tam sizlik. Renk olarak da çoraba rengine eşdeğer tonlar seçilmesi de önemli. 2018 yılı ile beraber kullanım alanı çok fazla yaygınlaşacak.

8.Ayak Bileğinde Botlar

ayakkabı modelleri 2017-2018

 

Kısa botlara son zamanlarda pek alışık değiliz. Güz mevsiminde çok uzun fikirler yerine böyle daha kısa özellikler güzel olabilir. Ayak bileğindeki bu botlar sivri burunla beraber güzel uyum yakalamıştı. Renginin de gayet yerinde olduğunu söyleyebilirim.

9.Jakarlı Çizmeler  

bot modelleri 2017-2018

 

Dolce&Gabbana imzalı bu model jakarlı çizme. 2018 yılına damga vurmaya hazırlanan bu ayakkabı trendi gerçekten harika görünüyor. Desenleri ve detayları çok enfes görünüyor. Topuk uzunluğu da gayet ideal. Çok kişi tarafından beğenildiğini söyleyebilirim.

 

10.Gümüş Renkli Parlak Çizmeler

ayakkabı trendleri

 

Diz alıntında çift renkli göz kamaştıran gümüş renkli bir tasarımdı. Bu ayakkabıda Chanel imzası vardı. Topuk boyu da gayet kısa idi. Özel günlere uygun olan bu tasarımı dikkat çekmek için kullanabilirsiniz. Sıradanlığı atmak ve yeni bir görünümle dizayn olmak istiyorsanız kullanabilirsiniz.

 

11.Eğimli Topuklu Ayakkabı  

ayakkabı modelleri bayan

 

Siyah renkli klasik tarza yakın bir model olduğunu söyleyebiliriz. Hafif topuğa eğim verilerek ve dış görünümünde de hoş detaylar eklenerek güzel bir öneri sunulmuştu. Zerafet ve estetiğin bir arada olduğu ender ayakkabı tarzlarından diyebilirim. Ofiste, özel günlerde, toplantılarda tercih edebilirsiniz.

12.Yüksek Topuklu Sivri Burun  

bayan ayakkabı modelleri 2018

 

Cesur tasarımlar olduğunu yukarıda belirtmiştik. İşte onlarda bir tanesi diyebilirim. Çok özel balolar için kullanabilirsiniz. Fakat bu modeli kullanmak birazcık cesaret ister onu belirtelim. Yüksek topukla parlaklık birleşince ortaya çok özel bir ayakkabı sitili çıktığını da söyleyebiliriz.

13.Çizgi Desenli Bot  

ayakkabı modası 2017-2018

 

Ekose görünümlü bu botlar çok ilgi çekiyor. İlk gördüğü andan itibaren çok hoşuma gitmişti. Günlük kullanıma  çok uygun bir tarz kesinlikle. Kıyafetinizle bu şekilde uygun bir kombin yaparsanız herkes size moda ikonu diye ilgi gösterebilir. Aynı desenli kıyafet ve bot eşleştirmesi çok hoş olacaktır.

14.Parlaklıkla Zerafet

parlak ayakkabı

 

Bu parlaklığı gündelik zamanlar için tasarlamamıştı modacılar. Daha özel günler için böyle parlak botlar tercih edilebilir düşüncesini yerleştirmek istemişlerdi. Parlaklık kişiden kişiye değişebilir bir düşüncedir çünkü bazıları bu tasarımı çok parlak buluyor. Bu ayakkabı modelin yanı sıra daha az parlak modelleri de gördük ama bu sene botlarda taşları sıkça göreceksiniz. Kendinize böyle parlak tasarımlar almanızı öneririz. Bu şekilde modaya uygun bir görüntü vereceksiniz.

15.Şık Kadife Ayakkabı  

2018 ayakkabı trendleri

 

Kadife rüzgarı kıyafetlerden sonra ayakkabılara da yansıdı diyebiliriz. 2017 ile başlayan kadife trendi artık ayakkabılara da sıçramış. 2018 ayakkabı modası içerisinde kadife tarzlar çok ön planda olacak söyleyelim.

16.Klasik Açık Renkli Ayakkabı

ayakkabı

 

Cesur olmayan bayanlar için klasik stillere de yer verilmişti. Chole markasının güz için tasarladığı stildi. Ten rengine yakın tonu ve rahat kıyafetler altında şık görüntüsü ile moda severleri mest etti. Bu şekilde bir tasarım ayakkabı ile risk almamış olursunuz.

17.Sivri Dairesel Uçlu Ayakkabı  

2017-2018 bayan ayakkabıları

 

Victoria Beckham’ın ayakkabı tasarımıydı. Ünlü futbolcunun eşinin markasının tasarladığı şık tarzlar defilelerde fazlasıyla boy gösterdi. Bu da o tasarımlardan bir tanesiydi. Sivri burunu iki tane üst detayı ile moda meraklılarının ilgisini çekecek gibi duruyor.

18.Canlı Renkli Yüksek Topuklu Ayakkabı  

ayakkabı önerileri 2018

 

Sonbahar için tasarlanmış çift renkli ince topuklu bilekten kemer görünümlü bağcılık bir modeldi. Çift renk olması ve kemer görünümlü detayı ilgi çekiciydi. Hoş renk uyumları ile eşsiz görünebilirsiniz.

19.Çiçekli Bot  

ayakkabı modelleri

 

Daha çok bahar mevsiminde gördüğümüz çiçekler artık kışında hayatımıza giriyor. Renk ve görünüm olarak bambaşka durduğunu söyleyebilirim. Canlı, kıpır kıpır bir bayansanız bu görünüm size çok uygun olacaktır. Ayrıca kış günlerini hareketlendirecek bir moda önerisidir. Pistlerde bundan başka da çiçekli tasarımları gördüğümüzü söyleyebilirim. Değişik desenli ve renkli modelleri de tercih edebilirsiniz.

20.Dantelli Ayakkabı  

ayakkabı trendleri kış

 

Rengi, topuğu, sivri burnu ve görünümü ile çok beğendiğimi ifade edebilirim. 2018 kışı için giyilebilecek tarzlardandı. Çok cesur bir model değil. Dantelli yapısı da farklı bir hava katmıştı. İnce topuklu olması da özel günlerde kullanabileceğiniz anlamına gelebilir.

21.Blok Topuk  

2018 yılının moda ayakkabıları

 

Biraz şeffaf görünüm verilmiş blok topuklu ayakkabı modelidir. 2018 yılında blok topuklar moda olacak. Şimdiden bu tarza alışın her yere bu topukları göreceksiniz. Önündeki detay gayet hoş bir görünüm katmıştı.

22.Renkli Yüksek Topukl 

2018 kış ayakkabı modelleri

 

Prada’nın koleksiyonunda olan bir tasarımdı. Renkli ve gayet şık görünüyordu. Bununla beraber güz için için tasarlandığı açıktı. Sivri burunlu biraz yüksek ama kalın topuklu idi. Üçlü rengi bir arada kullanmak göz kamaştırıcı olacaktır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.