banner913
banner932
banner1012

2017 yazının yıldızı: Hasır şapkalar

banner1020

Özellikle deniz, havuz kenarında güneşten korunmak için sıkça kullandığımız hasır şapkalar şimdi de  2017 yazının bir kez daha yıldızı olmaya başardı! İşte özellikle sosyal medya fotoğraflarında size onlarca beğeni kazandıracak o parçalar... 

banner974
2017 yazının yıldızı: Hasır şapkalar

banner971

Söz konusu 2017 yaz trendleri olunca plaj modası hakkında konuşmadan olmaz. İşte her yaz olduğu gibi moda dünyasının en zamansız parçalarından hasır şapkalar yeniden gündemde!

   

İster şık ister spor stilinde kullanabileceğiniz bu şapkalar, sizi güneşin zararlı ışınlarından korurken, tam bir yaz kızı olduğunuzu da kanıtlayacak.

   

Geçtiğimiz senelere nazaran, boyut olarak daha da büyüyen hasır şapka modelleri bu yılın trendine göre orta, büyük ve “daha da büyük” olarak karşımıza çıkıyor.
   

Her ne kadar hasır şapkalar sadece plaj parçası gibi gelse de 2017 yaz modasında bu şapkaları dilediğiniz yerde, dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. 

   

Şort tişört kombinin üstüne de, uçuşan fırırlı elbiseyle kolayca kombinleyebileceğiniz bu hasır şapkaları kullanırken, saçınızı kendi tarzınıza göre şekillendirebilirsiniz. Bu kulak hizasında at kuyruğu da olabilir, dağınık topuz da... Karar sizin! 

   

İşte bu yaz gerek sokak modası gerekse plajlarda sıkça göreceğimiz hasır şapka modelleri... 

   

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.