banner913
banner932
banner1012

2017 Sonbaharının En Popüler Sneaker Modelleri

banner1020

Platform tabanlardan kadife kumaşlara, yıldız desenlerinden fermuar detaylarına; sezonun spor ayakkabı trendlerini keşfedin. Özellikle sonbahar aylarında ve gerek hafta içi gerek hafta sonu kombinlerinde vazgeçilmezimiz olan sneaker’larda bu sezon neler moda? Alışverişinizi yapmadan önce bu yazımıza mutlaka göz atın. İşte karşınızda 2017 sonbaharının en popüler sneaker modelleri .

banner974
2017 Sonbaharının En Popüler Sneaker Modelleri

banner971

 

Platform tabanlar

Bu sonbaharda sokaklarda bol bol göreceğiniz sneaker modelleri arasında dolgu tabanlı spor ayakkabılar başrolde. Dünyaca ünlü birçok markanın yeni sezon koleksiyonunda bolca rastladığımız platform spor ayakkabılar özellikle bembeyaz modelleri ile hafta sonu kombinlerinize bambaşka bir hava katacak!

Kadife kumaşlar


2017 sonbahar modasında öne çıkan kumaşlardan biri olan kadife, sneaker trendlerinde de ön planda! Bu sezon kendinize mutlaka kadife spor ayakkabı alın ve bu ayakkabıları jean’lerinizle, kazaklarınızla, kabanlarınızla kombinleyerek cool bir görünüm yaratın.

Fermuarlı tasarımlar

Rock stili, 2017 sonbahar kış modasının öne çıkan görünümlerinden biri oldu. Sadece giysilerde değil, ayakkabılarda da! Dolayısıyla bu sezonun sneaker trendleri arasına fermuarlı spor ayakkabılar da eklendi. Özellikle siyah modelleri ile stilinize karizmatik bir dokunuş yapmaya hazır olun.

 

Çoraplı spor ayakkabılar


 

Soğuk mevsimin sadece trend anlamında değil, fonksiyonellik açısından da öne çıkanlarından biri kendinden çoraplı spor ayakkabı tasarımları! Hem ayaklarınızı sıcacık tutacak hem de kış kombinlerinize çok yakışacak.

Işıltılı dokular


Stiline biraz hareket katmak isteyenlere güzel haber: Işıltılı sneaker’lar geri döndü! Bu sezon gardırobunuzu mümkün olduğunca sade tutun ve tüm dikkatleri spor ayakkabılarınıza çekin. Gümüş ve dore tonlarında, ya da isterseniz rengarenk tasarımlarda simli spor ayakkabı modelleri bu sonbaharın olmazsa olmazlarından…

Yıldız desenleri


Gerek dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarında gerekse podyumlarda gördüğümüz üzere bu sezonun sneaker deseni yıldızlardan oluşuyor. İster ışıltılı tasarımlar ister rengarenk modellerde karşımıza çıkan yıldız desenli spor ayakkabı modelleri özellikle hafta sonu kombinlerinize çok yakışacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.