banner913
banner932
banner1012

2017 MUTFAK MODELLERİ TRENDLERİ

banner1020

Öncelikli olarak kadınlar için önemlidir mutfak tasarımları çünkü en çok zamanı mutfakta kadınlar geçirmektedir. Bu sebeple de bu bölümü kendilerine göre dekore etmek en doğal haklarıdır. Mutfak tasarımlarında yalnızca güzel görünüm için değil aynı zamanda kullanışlı bir hal için özverili davranan kadınlar için bu yazımızda mutfak modelleri sunacağız. 

banner974
2017 MUTFAK MODELLERİ TRENDLERİ

banner971

2017 mutfak modelleri trendleri arasında yer alan açık renklerin kullanıldığı ve aksesuar kullanımının yoğun bir hale geldiği modeller dikkat çekiyor. 2017 mutfak modelleri trendleri arasında en şık ve kullanışlı mutfak modellerinin detaylarına bir bakalım.

Duvar rafları

Hem şık hem kullanışlı duvar raflarına bir göz atalım; Duvar rafları 2017 mutfak modellerinde dikkati çeken ilk detay olarak karşımıza çıkıyor. Mutfak duvarlarında çokça raflar kullanarak gerek aksesuarları sergileyebilir gerekse de mutfaklarda gün boyu kullandığımız eşyaları bir arada tutarak dağınıklığın önüne geçebiliriz. Kullanım alanını daraltmayan ve olumsuz bir yaratmayan aynı zamanda alandan tasarruf ettiren duvar raflarını açık renklerde seçmeliyiz.

Renkli ve Kir Tutmayan Halılar

Mutfaklarda kullanılan halılar ev içerisinde bulunan halılardan en çok zarar görendir. Mutfak dekorasyonunda özellikle koyu renk halı seçen kadınlar 2017 yılında bu tercihten vazgeçmelidir. Gelişen teknoloji ile beraber mağazalarda renkli ve kir tutmayan halılar yerini almıştır. Bayanlar sizde mutfak dekorasyonu yaparken renkli ve kir tutmayan halıları tercih etmeli ve renk seçiminde açık renkleri seçmelisiniz. Böylelikle mutfak havasını bir anda değiştirebilirsiniz.

Perde Tercihinde Stor ve Zebra Modelleri

2017 senesiyle beraber tül perdelere veda ediliyor. Bundan sonra mutfakta perde tercihinde stor ve zebra modelleriyer alarak hem kullanışlı hem şık hem de temizliği kolay bir tercih yapılacaktır. Bu sayede tül perdelerin kalabalığından kurtulmuş olacaksınız. Ayrıca tül perdelerin temizliğinden de kurtulmuş olacaksınız. Bunun yanı sıra hem de sadeliğin mutfağa zararlarından kurtulmuş olacaksınız. Çekici bir mutfağa sahip olmak için perde tercihinde stor ve zebra modellerinde farklı renkler ve desenler seçebilirsiniz. Bu modellerin tercihi aynı zamanda mutfaklarda daha kullanışlı olması bakımından çoğunlukla tercih edilecektir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.