banner913
banner932
banner1012

2017-2018 Sonbahar-Kış Erkek Saç Modelleri

banner1020

2017-2018 sonbahar-kış erkek saç modelleri kıvırcık saçlar, kalın telli saçlar, dalgalı saçlar, düz saçlar ve ince telli saçlar için harika önerileri kapsamaktadır. Birden fazla saç tipini kapsaması gerçekten önemli idi. Ayrıca aşağıda saydığımız stilleri moda haftalarında sıklıkla gördük. Bir çok erkek saç modeli önerisi hep defilelerden alındı. Ayrıca ünlü saç stilistleri de bu sene hangi erkek saç modelleri moda olacak bunun öngörüsünde de bulundular. Kısa, orta ve uzun saçlar için erkek saç modelleri önerilerini aşağıda geniş bir şekilde derledik. İşte diğer ayrıntılar.

banner974
2017-2018 Sonbahar-Kış Erkek Saç Modelleri

banner971

 

Erkekler Saç Modeli Tercih Ederken Nelere Dikkat Etmeli

-Saç ve yüz kusurlarınızı ortaya çıkaracak saç modellerinden uzak durmalısınız.

-Yüz yapınıza göre saç modeli tercih etmelisiniz. Yüz yapınıza uymayan stiller doğal görünmez.

-Boyunuzu, giyiminiz, tarzınızın da saç kesimi üzerinde önemli etkileri vardır bu noktaları önemseyin.

-Mevsime göre saç stillerinize yön verebilirsiniz bu noktaya özen gösterin.

-Son saç trendlerini takip edin. Demode olmuş saç modelleri size hiçbir şey kazandırmaz.

-Sakal şekilleri artık saç modeli kadar önemli hale geldi. Bu açıdan saç modelinize uygun sakal stili belirleyin.

2018 Yılında En Popüler Erkek Saç Modelleri

-Dağınık dokulu saç modelleri

-Dik tarzda saç modelleri

-Yandan kesimli saç stilleri

-Uzun kaküllü saç modelleri

-Uzun doğal ve hareketli erkek saç modelleri

İşte 2017-2018 Sonbahar-Kış Erkek Saç Trendi

1.Kısa ve Dağınık Stil

erkek saç modelleri

 

Kısa saç modeli için güzel bir öneridir. Yan kısımları kısa kestirip tabiki belirgin bir şekilde üst noktaları daha uzun kestirip hareketli ve enerjik saç modeli oluşturabilirsiniz. Ayrıca orta uzunlukta sakal modeli ile beraber çok çekici görünebilirsiniz. Bayanların sizi fark etmesini istiyorsanız deneyin.

2.Yandan İzli Küt Saç Kesimi

erkek saç modelleri 2018

  

İzli kısa saç modeli isteyen beyleri buraya alalım. Küt bir şekilde izli saçla güzel bayanların kalbini çalabilirsiniz. Tarzınızı konuşturacak bu saç modelini kuaförünüzden oluşturmasını isteyebilirsiniz. 2018 erkek saç modelleri içinde öne çıkan bir öneri, çünkü pistlerde sıklıkla gördük.

3.Sakalla Bağlantısız Kısa Saç Modeli

erkek kısa saç

 

Çok kısa bir kesimde farklı bir öneridir. Kısa kesimden sonra sakalla tamamlamak çok yerinde olacaktır. Bağlantısız bir sakalla beraber saç modelinizi tamamlayabilirsiniz.

4.Erkekler İçin Kısa Textured Saç Modeli  

erkek saç stilleri

 

Yana doğru taranmış hafif izli üst kısımları hareketli olan bu erkek saç modelini textured olarak tanımlıyoruz. 2018 yılı için kendinize bu saç stilini kestirmek için zaman belirleyin.

 

5.Hacimli Üstten Uzun Saç Modeli 

saç stilleri

 

Arkaya doğru taranmış hacimli ve dolgun görünümlü saç trendi çok hoş görünüyor. Düz saçlı bir bey iseniz size daha uygun olacaktır. Çünkü kıvırcık ve çok dalgalı saç tipine sahip erkekler bu modeli oluşturamazlar. Ona göre bu saç stilini oluşturun.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sudenaz - 6 yıl önce
Verdiğiniz bilgiler ve resimler gerçekten çok hoş. Bu güzel yazı için Tebrikler. Güzel vakit geçirdim.
http://www.evdesacbakimi.com/
Avatar
Rezzan - 5 yıl önce
Saçlarım kalın telli ve bakımı şekil vermesi hatta en basit tarama yıkama işlemi bile çok zor oluyor. Kalın olduğu için de kuru ve kabarık oluyordu doğal keratin kullanmaya başladıktan sonra saçlarımla uğraşmak zevkli gelmeye başladı. Doğal keratin saçlarımın yumuşamasını sağladı yıpranmalar toparlandı kabarma falan da olmuyor artık.