banner913
banner932
banner1012

2017-2018 Sonbahar-Kış Aksesuar Trendleri

banner1020

2017-2018 sonbahar-kış aksesuar trendlerine göz atma zamanı geldi. Bazen seçtiğimiz aksesuarlar, giydiğimiz kıyafetlerden daha önemlidir. Basit bir kıyafet seçtiğinizde onu daha güzel göstermek için aksesuar eklemeniz gereklidir. Doğru aksesuar sıkıcı bir kıyafeti büyük bir moda trendi görünümü kazandırabilir. Bu sonbahar ve kış için çeşitli aksesuarları görüyoruz. Kate Spade ve Loewe gibi tasarımcıların birçoğu aksesuarlarına  yiyecek görünümü vermişlerdi. Pasta şeklinde çantalar, bunun haricinde ekmek şeklinde çanta ve şapka tasarladı. Özellikle şapkalarda sonbahar mevsimi ile beraber sıra dışı tasarımlar vitrinlerde yerini almaya başlayacak. Birçok modacı çok hoş eşsiz küpeler tasarlamaya özen gösterdiler. Birçok modacı etkileyici küpelere tasarlamaya özen göstermişlerdi. Gelecek sezonun en şık mücevherlerin de inci, zincir ve gündelik nesneler var. Bazı tasarımcılar cesur takılar için deniz kabukları, anahtarlar ve makaslar gibi nesneler kullandılar. Büyük boy çanta tasarımları artık daha şık hale geldi. Ekstra dikkat çekmek isteyenler içinde çantadan mücevherlere göz kamaştırıcı parçalar sundular. 2017-2018 yılında sonbahar-kış sezonunda çiçek baskısı çok popüler olacak. Parlak yaz çiçekleri, daha canlı mı canlı renklerle değiştirilecek. 2018 yılının aksesuar trendlerine göz atın ve nasıl bir yol izleyeceğinizi öğrenin.

banner974
2017-2018 Sonbahar-Kış Aksesuar Trendleri

banner971

 

1.Klas Çanta

Klas çanta güzel bir öneri. Bir bayanı en güzel gösteren öğelerden bir tanesi klas görünümlü çantasıdır. Kıyafetler kadar önemlidir. Çoğu zaman aksesuarları es geçeriz kesinlikle bu noktayı atlamayın.

2.Fileli Çorap

Çorap görünümlerinin kesinlikle es geçilmediği tanıtımlar oldu. Fileli çorapla beraber seksi görünümler harika idi. Fileli çorap tarzları giyilen diğer parçalara hareket getirip çekici görünmenizi sağlıyor. Bu noktayı es geçmemenizi öneriyoruz.

3.Tasarımlı Öğeler

Tasarımlar her yerde bu sezon daha çok yediğimiz besinlerin desenleri aksesuarlarımızda boy gösteriyor bunun ayrı bakış açısı olduğunu düşünüyorlar modacılar. Özellikle şekiller ilginizi çekiyorsa gerçekten böyle stilleri kullanmak çok güzel olabilir.

4.İnci Desenli Saç Bantları

İnci desenler saç bantlarını kıyafetinizle uyumlu kullandığınızda ne kadar etkili bir görünüme ulaştığınıza siz bile şaşıracaksınız. Genelde çift renkler kullanılıyor ve işlemeli stiller daha çok yoğunlukta. Bizler çok beğendik gerisi sizin takdirinizde.

5.Kırmızı Küpe Trendi  

Hatırlarsanız bu senenin ayakkabı modellerinden bahsederken kırmızı renkli botların moda olacağını söyledik. Kırmızı renkli çizmelerden sonra kırmızı küpelerde çok popüler olacak. İrice kırmızı küpeler sanat harika görünüyor. Ayrıca soğuk kış günlerini de ısıtacak cinsten.

6.90’lı Yılların Chokers Kolyeleri

Chokers kolyeler daha önceleri de bildiğiniz gibi moda oldu. 90’lı yıların modası olan bu kolye 2018 yılı ile beraber tekrar dönüyor. Bu güzel fikri sizlerde deneyip kullanabilirsiniz.

7.Çantalarda Çiçek Desenleri

Yukarıda da belirttiğimiz gibi çiçek desenleri artık kış mevsimine de kaydı. Çanta başta olmak üzere renk renk çiçekleri artık aksesuarlarımızda daha çok görebiliriz. Sonbahar çiçekleri çantaları çok detaylandırıyor.

8.El Örgüsü Detayları

El örgüsü çantanın ön yüzüne nakşedilmişti. Tabi bu detay sadece çantalarda değil başka aksesuarlarda da kullanılmıştı. El örgüleri biraz daha yöresel bir izlenim oluştursa da sadeliği kırıp tatlı bir fikir ortaya çıkarmıştı.

9.Kadife Detaylar

Kadife elbise, ayakkabı ve aksesuarlarda her yerde moda. Kadife detaylı aksesuarlarda kendini çok ön plana çıkaracak. Kadife altın çağını yaşadığını düşünebilirsiniz. Örneğin kadife detaylı bir çanta kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kadife tercihlerinizle modaya çok uyum sağlayacaksınız.

10.Yuvarlak Şekilli Çantalar

Tamamen yuvarlak ve şekilli koldan askılı çantalar çok sempatik bir görünüm katmış gibi geldi. Kış sezonu içinde güzel varyasyon diyebilirim. Yuvarlak şekilli çantalar küçük tarz sevenler için çok sevimli olduğunun altını çizelim.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.