banner913
banner932
banner1012

Memur Sendikası’nda Genel Kurul


Ümit BAHŞİ

Ümit BAHŞİ

Okunma 05 Mart 2018, 12:21

23 mart 2018 tarihinde Memur Sen. genel kurul yapma kararı aldı. Bir önceki yazımda havada uçuşan çekler hakkında bilgi vermiştim. Bu çeklerle ilgili ihbarlar ve belgeler gelmeye devam ediyor.Örneğin ayda sadece dört kez toplantıya giden bir yönetim kurulu üyesine nasıl oluyor da 2500 TL benzin parası için çek kesiliyor. Muhtemelen özel jetiyle katılıyor toplantılara.

Bu kadar savurganlık maalesef diğer üyeler tarafından doğru bulunmamaktadır. Resmen Memur Sen.’in kasaları boşaltılıyor. Kesilen çeklerin bir çoğu mutfak giderlerine gittiğine göre Memur Sendikasında bir yemekhane mi vardır acaba?

2016 kasımında yapılan genel kurulda Meyak-Koop. 400 bin TL bankada mevduat, 50 bin TL çek hesabında da para bulunduğunu bildiren bir kaynağım, bu paraların nereye gittiğine dair hesabın hala verilmediğini söylemektedir. Yine her ay yaklaşık olarak 25 bin TL üye aidatı toplanmaktadır. Acaba Memur Sen. hesabında ne kadar para var?

23 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan genel kurulda mali bütçenin geçmemesi için muhalif üyeler harekete geçmiştir. Şayet mali bütçe geçerse bu yönetimin savurganlığı da aklanmış olacak. Olup bitenin resmen soygun olduğunu belirten kaynağım bu kadar usulsüz çek kesmenin hesabının şimdiki yönetimin vermesi gerektiğini vurgulamıştır.

Üye aidatlarının yönetim kurulu arasında çek keserek paylaşıldığı iddiası beni de çok rahatsız etmektedir. Her üyeden kesilen küçük aidatlarla toplanan büyük paralar har vurup harman savrulmaktadır. Bir mali bütçenin parmak kaldırmayla geçeceğini düşünenler yanılgıya düşebilir. Muhali üyeler 23 Mart’da gerçekleşecek olan genel kurulun sancılı geçeceğini öngörüyorlar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.