banner913
banner932
banner1012

Ziynet ve Buray geliyor

banner1020

15 Kasım Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Ziynet Sali ve Buray, 14 Kasım akşamı Lefkoşa Otobüs Terminali meydanında konser verecek

banner974
Ziynet ve Buray geliyor

banner971

Başbakanlık Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, KKTC’nin kuruluşunun 34. yılı dolayısıyla etkinlikler düzenliyor.
14 Kasım Salı akşamı saat 17.00’de Dereboyu'nda Fener Alayı ile başlayacak Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Lefkoşa Otobüs Terminali'nde tiyatro gösterisi, TSK Mehteran Konseri, Erenköy Lisesi Modern Dans Grubu ve Karadeniz Uşakları Ekibi’nin gösterileri, ÖZEV öğrencileri ve Çağdaş Müzik Derneği öğrencilerinin konseri ile devam edecek. 
Kutlamalar çerçevesinde Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Buray saat 20.30’da, Ziynet Sali de saat 21.30’da Lefkoşa Otobüs Terminali meydanında konser verecek. 
14 Kasım  Salı akşamı saat 17:00'de Lefkoşa Avenue Cinemax - Mehmet Akif Caddesi/Dereboyu, Pizza Pronto Çemberi - Mehmet Akif Caddesi/Dereboyu ve Cadı'nın Evi olmak üzere üç farklı toplanma noktasında; KTBK Bandosu, Gençlik Dairesi tarafından organize edilecek ekiplerin halk dansları ve modern dans gösterileri ile GKK Bandosu ile birlikte Mehteran Bölüğü tarafından konser verilecek. 
Gösteri ve konserlerin ardından meşale ve bayraklarla başlayacak kortej yürüyüşü Lefkoşa Şehitler Anıtı, Meclis önü, Heybe Restoran, Asal Şube  güzergahı üzerinden devam edip Lefkoşa Otobüs Terminali'nde son bulacak. Söz konusu etkinlikler boyunca, bahse konu yol güzergahları kademeli bir şekilde trafiğe kapatılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.