banner913
banner932
banner1012

Ziynet ile coşkulu gece

banner1020

Merit Park Hotel’de sahne alan Ziynet Sali, şarkılarıyla yine mest etti, hayranlarını bir kez daha büyüledi

banner974
Ziynet ile coşkulu gece

banner971

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Merit Park Hotel’de sahne alan Ziynet Sali, gece boyunca sergilediği sempatik tavırları ile seyircilerden tam not aldı.

 “Hiç bir şey gönlünüzde kalmasın, her şey tamamına ersin” diyerek ‘’Çeyrek Gönül’’ isimli şarkısını seyirciler ile hep bir ağızdan söyleyen Ziynet Sali, repertuarına Türkçe şarkıların yanı sıra Yunanca şarkılar da ekledi. Anne ve babasının da kendisini dinlemeye gelen hayranları arasında olduğunu belirten Ziynet Sali, “Bu gece şarkılarımı sizin için söyleyeceğim. Ayrı bir heyecanlıyım” dedi.

Beyaz göğüs ve sırt dekolteli mini elbisesi ile dikkatleri üzerine çeken Ziynet Sali, gece boyunca sergilediği sempatik tavırları ile seyircilerden tam not aldı.  Ziynet Sali, neredeyse tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden hayranlarının isteklerini kırmayarak gecede bolca fotoğraf çektirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.