banner913
banner932
banner1012

Zamanı geri alan adam

banner1020

Cansu ve Fettah gururla sunar.. KIBRIS'TAN İTHAL YORUMCU; HAKAN YAZICIOĞLU!

banner974
Zamanı geri alan adam

banner971

Müzik piyasasının yeni ismi Hakan Yazıcıoğlu, “Kalbinin Ettiği Kadar” adlı duygusal single çalışmasıyla müzikseverleri selamladı… 

Kıbrıs eğlence hayatının tanınmış solistlerinden biri olan sanatçı, Türkiye müzik piyasasına da iddialı bir şarkıyla giriş yapmış oldu. Güçlü yorumuyla dikkat çeken romantik şarkıcı, ilk teklisi ve klibi için çok önemli isimlerle çalıştı. 

YENİ ŞİRKETİN İLK SANATÇISI

Sözü, müziği ve düzenlemesi ünlü sanatçı Fettah Can’a ait olan şarkı, CF Müzik ve DMC iş birliği ile piyasaya çıktı. Duygusal sözleri kadar başarılı altyapısı ile de dikkat çeken “Kalbinin Ettiği Kadar”, Fettah Can ve Cansu Kurtcu tarafından kurulan CF Müzik’in de ilk projesi olma özelliğini taşıyor. 

ZAMANI GERİ ALAN ADAM!

Şarkının klibi ise ünlü yönetmen Bedran Güzel tarafından çekildi. Yazıcıoğlu, Bozcaada'da çekilen klipte zamanı geri alarak, sevgilisine kavuşan bir saatçiyi canlandırıyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.