banner913
banner932
banner1012

Yılın en güzel kadını Julia Roberts

banner1020

Dünyaca ünlü People dergisi, “2017 Dünyanın En Güzel Kadını” unvanını beşinci kez Julia Roberts’a verdi

banner974
Yılın en güzel kadını Julia Roberts

banner971

People dergisi 2017 yılı “Dünyanın En Güzel Kadını”nı seçti. Buna göre, ‘Özel Bir Kadın’ (Pretty Woman) filmiyle ünlenen Julia Roberts dünyanın en güzel kadını oldu. Roberts, beşinci kez aynı unvanı kazanmasıyla, Jennifer Aniston ve Michelle Pfeiffer’ı geçerek bir rekorun da sahibi oldu. Dünyanın en güzel kadını seçilerek People dergisinin kapak kızı olan 49 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, ilk kez 1991 yılında, 23 yaşındayken ‘Özel Bir Kadın’ filminde rol aldığı dönemde dergiye kapak olmuştu. People’ın Editöryal Direktörü Jess Cagle, derginin Julia Roberts seçimini şöyle açıkladı:

“2017 Dünyanın En Güzel Kadını sayısı için kapak belirlerken Julia Roberts’ı seçmenin tam zamanı olduğu görünüyordu. 49 yaşında olduğu kadar güzel görünemezdi daha önce. Güzelliği, kendinden emin, zeki ve esprili olmasıyla birleşiyor. Gelişme yeteneği en iyi tarafını oluşturmaya devam ediyor. Karakter yaratma ve hikaye anlatma yeteneğiyle bizi yeni yerlere götürüyor. Aileyi öncelikli gören anlayışına bağlı olarak da seçildi.”

140 milyon dolarlık servetiyle Hollywood'un en zengin oyuncusu olan Roberts, ‘Mona Lisa Smile’ filmiyle aldığı 25 milyon dolarlık ücretle de sinema tarihinin en yüksek ücretli kadın oyuncusu olmaya hak kazandı.

‘Erin Brockovich’ filmindeki rolüyle Oscar kazanan Roberts, Daniel Moder’la 2002 yılında evlendi. Çiftin Hazel Patricia, Phinnaeus Walter ve Henry adında üç çocuğu bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.