banner913
banner932
banner1012

Yerli sanatçılarla doyumsuz eğlence

banner1020

Gönyeli Gençlik Festivali’nde yerli sanatçılar sahne aldı. Grup Frekans, Arda Gündüz, Alkapon ve DJ Haşim Volkan, şarkılarıyla herkesi coşturdu

banner974
Yerli sanatçılarla doyumsuz eğlence

banner971

Gönyeli Gençlik Festivali’nin ikinci gününde yerli gruplar sahne aldı.

Çarşamba akşamı Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Aleyna Tilki konseri ile başlayan ve çeşitli etkinliklerle zenginleştirilen Gönyeli Gençlik Festivali’nde perşembe akşamı sahne Kıbrıslı seslerindi.

Oldukça kalabalık bir izleyici kitlesinin izlediği festivalin ikinci gününde yerli gruplar Türkçe ve İngilizce şarkıları ile sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

Gönyeli Gençlik Festivali’nin ikinci gününde ilk olarak sahneyi ülkenin sevilen gruplarından Grup Frekans aldı. Grup Frekans, her yaştan hayranlarına şarkılarıyla güzel dakikalar yaşattı. Türkçe şarkıları hayranlarıyla beraber söyleyen grup festivalin ikinci gününe muhteşem bir başlangıç yaptı.

Festivalin ikinci gününde saat 18.00’den itibaren setleri ile gençler eğlendi.

Gençler, Grup Frekans Konseri sonrasında DJ Bora’nın müzikleri ile coştu.

Dj Bora’nın ardından ise ülkenin sevilen gruplarından Strange Union gençlere rock parçaları ile seslendi.

Gecenin son performansını ise Arda Gündüz ile Alkapon sergiledi. Ciddi bir seyirci kitlesine karşı şarkılarını söyleyen ikili, sadece gençler değil orta yaşlı kişileri de festival alanına taşıdı. Arda Gündüz ve Alkapon’un sahnesinin ardından ise Gönyeli Gençlik Festivali’nin ikinci günü sonlanmış oldu.

Bu akşam Gönyeli Gençlik Festivali’nde bu kez Teoman fırtınası esecek. DJ Haşim Volkan, Lirik Şiir Grubu ve Arman Ratip’in de sahne alacağı cumartesi akşamı, saat 21.00’den itibaren Türkiye’nin ünlü ismi Teoman sahneye çıkacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.