banner913
banner932
banner1012

Yerli sanatçılarla coşkulu gece

banner1020

Bayrak FM, ülkemiz sanatçılarına destek adına Yaz Konseri düzenledi

banner974
Yerli sanatçılarla coşkulu gece

banner971

Kurulduğu günden bu yana Kıbrıslı sanatçılara desteğini sürdüren Bayrak FM, Kıbrıslı sanatçıların katıldığı “Bayrak FM Yaz Konseri”nin ilkini, önceki akşam BRT Sitesi’nde gerçekleştirdi.

Kıbrıslı sanatçıların eserlerini sürekli yayınlayarak gündemde tutan Bayrak FM, sanatçılara destek adına bir adım daha attı.

“Bayrak FM Yaz Konseri” adı altında bundan böyle her yıl düzenlenecek konserlerin ilki saat 20.00’de BRT Sitesi’nin bahçesinde yapılırken, oldukça yoğun katılımlı ve eğlenceli bir akşam yaşandı.

Etkinliğin sunuculuğunu Kuzey Tarık yaparken, Bayrak FM programcılarından Şirin Payzın’ın açılış konuşması sonrasında Dance Base ekibinin danslarıyla başlayan akşam renkli saatlerin yaşanmasına sebep oldu.

BRT 1 HD, Bayrak FM ve Bayrak Radyosu’ndan canlı yayınlanan ilk konsere altı sanatçı katılırken, İpek Amber ve Bikem Tunar ikilisi, Eril Cambaz, Grup Frekans, Örge Volkan, Ahmet Evan ve Sinan Güzen’in seslendirdikleri parçalarla konukları coşturdular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.