banner913
banner932
banner1012

Yeni Fantasy Bra modeli Elsa Hosk oldu

banner1020

2018 Victoria’s Secret şovunda Fantasy Bra (Fantezi Sütyeni) olarak lanse edilen ‘en pahalı sütyen’i tanıtacak model Elsa Hosk oldu. Hosk’un tanıtacağı bir milyon dolarlık sütyen, Victoria’s Secret’ta şimdiye kadar tanıtılan en ucuz Fantasy Bra olacak

banner974
Yeni Fantasy Bra modeli Elsa Hosk oldu

banner971

Yılın şovu Victoria’s Secret’ta Fantasy Bra (Fantezi Sütyeni) olarak lanse edilen ‘en pahalı sütyen’i tanıtacak model Elsa Hosk oldu.

2015 yılından beri Victoria’s Secret ‘meleği’ olarak podyumda yürüyen 29 yaşındaki İsveçli model, Atelier Swarovski taşlarla bezeli özel sütyeni taşıyacak.

930 saatten uzun bir sürede yapılan, 2100 tane Swarovski taşla süslenen sütyenin değeri 1 milyon dolar olarak açıklandı.

Geçen yıl Lais Riberio tarafından tanıtılan Fantasy Bra’nın değeri 2 milyon dolardı. 2001 ve 2005 yıllarında 12,5 milyon dolarlık özel sütyenler tanıtılmıştı. Bu yıl Elsa Hosk’un tanıtacağı sütyen, Victoria’s Secret’ta şimdiye kadar tanıtılan en ucuz Fantasy Bra olacak.

Hosk, tanıtacağı sütyenle ilgili, “Çok güzel, çok sade, modern ve çok parıltılı. Sütyeni ben tasarlamış olsaydım böyle bir şey yapardım” yorumunda bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.