banner913
banner932
banner1012

Yavuz Bingöl’le türkü ziyafeti

banner1020

Sevilen sanatçı Yavuz Bingöl, sahne aldığı Merit Crystal Cove Hotel’de, kimi zaman duygulandırdı, kimi zaman hareketli parçalarla konuklarını coşturdu

banner974
Yavuz Bingöl’le türkü ziyafeti

banner971

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Yavuz Bingöl, türküleri ve sazı ile tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi.

Kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 500 misafirini selamlayarak sazı ile geceye başlayan Yavuz Bingöl, bir klasik haline gelen “Turnalar” isimli parçasıyla konuklarına “hoş geldiniz” dedi. Sevilen tüm parçalarını art arda seslendiren Yavuz Bingöl, kimi zaman duygulandırdı, kimi zaman hareketli parçalar ile konuklarını coşturdu.

Bir süre sonra kravatını çıkartarak konserine devam eden Yavuz Bingöl, orkestrasındaki arkadaşlarının solo performanslarıyla geceye renk kattı. Gelen istek parçaları geri çevirmeyen ve pek çoğunu konuklarıyla birlikte seslendiren Yavuz Bingöl, “türkü dolu” bir geceye daha imza attı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.