banner913
banner932
banner1012

Volkan Konak’tan unutulmaz bir gece

banner1020

Merit Park Hotel’de sahne alan Volkan Konak, sevilen şarkıları ve sahne enerjisiyle konuklarının unutamayacağı bir geceye imza attı

banner974
Volkan Konak’tan unutulmaz bir gece

banner971

Volkan Konak geçtiğimiz hafta sonu Merit Park Hotel’de sahne aldı. Sevilen şarkıları ve sahne enerjisiyle konuklarının unutamayacağı bir geceye imza atan Konak, konserine ‘Sizin gibi bahtiyar insanlara müzik yapmak zor ama imkansız değil’ sözleri ile başladı.

Başarılı sanatçı unutulmaz türküler ve ‘Göklerde Kartal Gibiydim’, ‘Mimoza Çiçeğim’ gibi sevilen şarkıları ile konserine devam etti.

Konser boyunca izleyicilerle sıcak diyaloglara giren Volkan Konak, anlattığı fıkralarla da geceye renk kattı. Salonu dolduran yaklaşık 900 kişi ile beraber şarkılarını seslendiren usta sanatçı, otuz yıllık birikimi ve eşsiz repertuarıyla izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.