banner913
banner932
banner1012

Viski Festivali başlıyor

banner1020

Johnnie Walker önderliğinde her yıl adaya coşku dolu eğlenceler yaşatan The Whisky Festival bu akşam başlıyor. Almahara Club’ta gerçekleşecek açılış partisinde Burak Yeter en sevilen setleri ile kabin başında olacak

banner974
Viski Festivali başlıyor

banner971

Viski severlerin her yıl heyecanla beklediği “The Whisky Festival” 16 Mart’ta başlıyor. Dünyanın 1 numaralı İskoç viskisi Johnnie Walker önderliğinde “Efsane yürüyüş devam ediyor” sloganıyla düzenlenen The Whisky Festival, 8 hafta boyunca dopdolu bir program ile devam edecek. Festival kapsamında çok özel partiler, meyhane aktiviteleri, viski tadım etkinlikleri, happy hour’lar, festivale özel indirim ve çekilişler 13 Mayıs’a kadar sürecek.

The Whisky Festival, 16 Mart Cuma akşamı Girne’nin gözde eğlence mekanlarından Almahara Club’da son yılların en başarılı DJ’lerinden Burak Yeter’in kabin başında olacağı muhteşem bir açılış partisi ile başlıyor. MTV Türkiye DJ’lik yarışmasında 560 DJ arasından birinci seçilerek adını duyuran ve 30’dan fazla ülkede 1 numaraya ulaşarak en dikkat çekici şarkılardan biri haline gelen Tuesday parçası ile başarı grafiğini yükselten Burak Yeter, bu kez The Whisky Festival konuklarına unutulmaz bir eğlence yaşatacak.

The Whisky Festival, temposu yüksek partiler ile bu yıl bir kez daha adanın eğlence nabzını tutacak. Festivalin ikinci haftasında Girne’de DJ Mahmut Orhan rüzgarı esecek. Son yılların en iyi çıkış yapan DJ’lerinden Mahmut Orhan, yaratıcı ve yenilikçi setleri ile 24 Mart Cumartesi akşamı 3 Lounge’da viski severlerle buluşacak.

The Whisky Festival’in birbirinden özel yıldız ismi ağırlayacağı eğlence dolu partilerinin yanı sıra her hafta anlaşmalı mekanlarda düzenlenecek meyhane aktiviteleri ile de festival coşkusu tüm adayı saracak. Nisan ayında başlayacak müzik ve eğlence dolu meyhane akşamlarında festivalin tadını çıkaracak olan konuklar, özel viski tadım etkinlikleri ile de eşsiz Johnnie Walker lezzetleriyle tanışacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.