banner913
banner932
banner1012

Umut Özsoy markalaşıyor

banner1020

banner974
Umut Özsoy markalaşıyor

banner971

Ülkemizin yetiştirdiği en iyi Dj'ler arasında yer alan ve 13 yıllık Dj'lik kariyeri boyunca sahne aldığı tüm eğlence mekanlarındaki canlı performansları ile büyük bir hayran kitlesi ve beğeni toplamayı başaran Umut Özsoy;Esmen Group tarafından adamıza getirilen Terranova ve Calliope markalarıyla sözleşme imzaladı.

Terranova ve Calliope’un yanı sıra D&P Perfumum, Ramsey,KİP, Primadonna ve Caffe Pascucci markalarınında Kıbrıs’taki mağazalar zincirini bünyesinde barındıran Esmen Group, imzalanan sözleşme ile Dj Umut Özsoy’un sahne kıyafetlerinin sponsorluğunu üstlendi.Müzik kariyerini son 4 yıldır Port Cratos bünyesinde hizmet veren Cage Club'ta sürdüren Umut Özsoy, bundan böyle sahne alacağı tüm mekanlardaTerranova ve Calliope markalarını taşıyacak.

Esmen Group Direktörü Esin Esmen,Kuzey Kıbrıs’ın eğlence yaşamında başarılı bir çıkış yapan ve adından söz ettiren Dj Umut Özsoy’un çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, Dj Umut Özsoy’un bundan böyle sergileyeceği tüm performanslarında Terranova ve Calliope markaları ile bütünleşecek olmasından mutluluk duyduğunu dile getirdi. Umut Özsoy’a kariyerinde başarılar da dileyen Esmen,“Dj Umut Özsoy, yaz boyunca müziklerinin yanı sıra kıyafetleriyle de kabinde göz dolduracak” dedi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.