banner913
banner932
banner1012

Tepede unutulmaz veda gecesi

banner1020

BRT TV Haber’den emekliye ayrılan Sevgi Tarcan için çalışma arkadaşlarının Meril Restaurant’ta düzenlediği veda gecesi anılarda yer bıraktı

banner974
Tepede unutulmaz veda gecesi

banner971

BRT TV Haber’in deneyimli çalışanlarından Sevgi Tarcan emekliye ayrıldı. Ekip arkadaşları Hamitköy’ün gözde mekanlarından Meril Returanda düzenledikleri yemekle Sevgi’ye güzel bir sürpriz yaptı. Duygu dolu anlar ile eğlencenin bir arada yaşandığı gece anılarda yer bıraktı.

Gecenin sonunda BRT TV Haber çalışanları Sevgi’ye uzun yıllar hizmetlerine karşılık  “Bizi unutma” hediyesi takdim etti ve gecenin anısına pasta kesildi.  Gecede mekanın daimi sanatçıları Fisun, Burçin ve İrfan’ın seslendirdiği parçalarla eğlence severler bir an olsun dans pistini boş bırakmadılar. Gecede Özlem Sultan da kıvrak danslarıyla ile göz kamaştırdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.