banner913
banner932
banner1012

Süperstar yakıp geçti

banner1020

Türkiye’nin süperstarı Ajda Pekkan, Merit Royal&Premium Hotel’de muhteşem bir gece yaşattı

banner974
Süperstar yakıp geçti

banner971

 

Merit Royal&Premıum Hotel’de yıldız yağmuru devam ediyor. Türkiye ve dünyanın en iyi isimlerini konuklarıyla buluşturan Merit Royal&Premium Hotel’den bir süperstar geçti. Her hafta farklı eğlencelere imza atan otelin bu haftaki konuğu Türkiye’nin süperstarı Ajda Pekkan oldu.

 Türkiye’nin tartışmasız en iyi seslerinden süperstar Ajda Pekkan; yaklaşık 1500 kişiye muhteşem bir gece yaşattı. Yıllara meydan okuyan güzelliği ve sahnesiyle sevenleriyle Kıbrıs’ta buluşan Ajda Pekkan; yaklaşık bir buçuk saat boyunca Merit Royal&Premıum Hotel ortak alanında gerçekleşen konserinde; eskilerden yenilerden şarap gibi yıllandıkça güzelleşen en güzel şarkılarını konuklarıyla birlikte söyledi.

Sanatçı konser başlangıcında geceye katılan konuklara teşekkür ettikten sonra ‘’Resim,Arada Sırada,Ara Sıcak,Vitrin,Ben Yanmışım,Yakar Geçerim’’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Gecede ayrıca sanat müziği eserlerinden oluşan küçük bir bölüm hazırlayan   Ajda Pekkan’ın yıllara meydan okuyan performansı göz doldurdu.

Her geçen yıl başarısına başarı katan Ajda Pekkan’ın sahnesinin büyüleyici güzelliği gözlerden kaçmadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.