banner913
banner932
banner1012

Soho’dan Midi Culture geçti

banner1020

Midi Culture, Club Soho’da kabin başına geçerek eğlenceyi ateşledi

banner974
Soho’dan Midi Culture geçti

banner971

Yaptığı remixlerle dünyada ismini altın harfler ile yazdıran Midi Culture, geçtiğimiz Cuma gecesi Club Soho’da kabin başına geçerek eğlenceyi ateşledi.

Ülkemiz eğlence sektörünün öncü isimlerinden Club Soho eğlence severlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Ada genelinde “Eroina” olarak bilinen parçanın official remixine sahip Midi Culture kabin başına geçerek eğlence severlere muhteşem bir gece yaşattı. Çaldığı bir birinden hareketli setler ile eğlenceyi ateşleyen Midi Culture konuklardan tam not aldı. Görsel şovlar ile zenginleşen gecede Midi Culture’e Tecer Haslıel ve Reverse Impact çaldıkları setler ile eşlik etti. Sabahın ilk ışıklarına kadar temponun hiç düşmediği gecede eğlence severler kendilerinden geçtiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.