banner913
banner932
banner1012

Soho’da tempo hiç düşmüyor

banner1020

Eğlence severler tarafından beğeniyle takip edilen Club Soho’da Cumartesi gecesi ‘We are all Sohocolics’ adı altında gerçekleşen partide DJ Reverse İmpact ve Dj Tecer Haslıel çaldıkları hareketli setlerle tempoyu bir saniye olsun düşürmediler

banner974
Soho’da tempo hiç düşmüyor

banner971

Alsancak bölgesinin tercih edilen eğlence mekanı Club Soho'da  geceler bir başka yaşanıyor.

Eğlence severler tarafından beğeniyle takip edilen Club Soho’da Cumartesi  gecesi ‘We are all Sohocolics’ adı altında gerçekleşen  parti ile eğlence tavan yaptı. Eğlence severlerin yine doldurduğu Club Soho'da  DJ kabinine geçen DJ Reverse İmpact ve  Dj Tecer Haslıel  çaldıkları hareketli setlerle tempoyu bir saniye olsun düşürmediler. 

Konukların çılgınca dans edip eğlendiği gecede birbirinden renkli enstantaneler objektiflerimizden kaçmadı. Gecede dansçı kızların şovları da geceye renk katarken, eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.