banner913
banner932
banner1012

Siyah beyaz gece

banner1020

Kartallar Kıbrıs’ta uçtu

banner974
Siyah beyaz gece

banner971

19 Mart Dünya Beşiktaşlılar Günü, Lefkoşa’da da kutlandı. Golden Tulip Otel havuz başında düzenlenen ve 400 civarında Beşiktaşlı’nın katıldığı etkinlikte coşkulu saatler yaşandı

19 Mart Dünya Beşiktaşlılar Günü, ülkemizde de Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın da katılımıyla coşku içinde kutlandı.

Golden Tulip Otel havuz başında düzenlenen geceye, 400 civarında Beşiktaşlı katıldı.

Çarşı Kıbrıs'ın organize ettiği geceye katılanlar arasında Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Hava sporları Federasyonu Başkanı Zeki Ziya ve eski LTB Başkanı Cemal Bulutoğluları da bulunuyordu.

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Ömür Gedik ve ülkemiz sanatçılarından Ayşegül Zaim’in sahne aldığı gecenin sonunda oryantal da çıkarak konukları coşturdu.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.