banner913
banner932
banner1012

Sinem Kobal’a yoğun ilgi

banner1020

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ), Bahar Söyleşileri kapsamında ünlü oyuncu Sinem Kobal’ı konuk etti.

banner974
Sinem Kobal’a yoğun ilgi

banner971

 

LAÜ Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşen söyleşi programında başarılı ve sevilen oyuncu Sinem Kobal, “Dadı dizisiyle 13 yaşında mesleğe başladım ve Dadı dizisi üç sene ekrandaydı. O yüzden ekran önünde büyüdüm diyebilirim. Set bana hem oyun parkı, büyüdüğüm yer ve hem de mesleğimi kazandığım yer oldu” dedi.

Daha sonra Selena dizisine başladığını ve Selena’nın kendisi için önemi ve yerinin çok ayrı olduğunu vurgulayan Kobal, “Selena dizisiyle çocuklarla bağ kurmanın, onların sevgisini hissetmenin, onlara ulaşabilmenin çok kıymetli olduğunu anladım. Selena dizisinin bana yaşattığı duygular tarif edilemez” dedi. “ En güzel şey cesaret etmek” diyen ve başarıyı getiren şeyin aslında korkmamak ve cesaret edebilmek olduğunu söyleyen Kobal, “Hayat tamamen tecrübe, öğrendiklerimiz ve kendimize kattıklarımızla yol almayı bize vadediyor” dedi.

Oyuncu olmak isteyen öğrencilere tavsiyelerde bulunan Kobal, “Mutlaka hayallerinizin peşinden gidin ve bu konuda cesur olun. Oyunculuk eğitimini alın çünkü oyunculuk hiç bir zaman öğrenmenin sonu olmayan, her zaman, her an kendinize yeni şeyler katabileceğiniz ve tekrar tekrar öğrenci olacağınız bir meslektir” dedi.

Söyleşinin sonunda, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmedali Egemen tarafından Kobal’a Kıbrıs kültürünü yansıtan hatıra plaketi takdim edildi.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.