banner913
banner932
banner1012

Sibel Can fırtınalar kopardı

banner1020

Merit Cyristal Cove Hotel’de hayranlarının karşısına çıkan sevilen sanatçı Sibel Can, sesiyle mest etti, sahne kıyafetiyle de göz doldurdu

banner974
Sibel Can fırtınalar kopardı

banner971

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Sibel Can, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Merit Cyristal Cove Hotel’de hayranlarının karşısına çıktı.

Sevilen sanatçı hayranlarına yeni albüm müjdesini burada verdi.  Sibel Can, “Yeni albümümün repertuarı bitmek üzere, Şeker Bayramı’na inşallah yetiştirmeye çalışıyorum, ‘Galata’ albümünden sonra proje albümleri yaptım, çok beğenildi, çok satan. Albüm olarak ödüllendirildim. Bu benim için büyük mutluluk. Artık şimdi yeni şarkılar söylemek lazım. Tamamı yeni eserlerinden oluşan bir albüm geliyor içinde 10 şarkı olacak” dedi.

Ünlü sanatçı, sesiyle mest ettiği kadar, sahne kıyafetiyle de göz doldurdu. Sibel Can’ı dinleyenler arasında ünlü modacı Nur Yerlitaş, ünlü oyuncu Wilma Elles ve sunucu Özlem Yıldız da vardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.