banner913
banner932
banner1012

Selami Şahin’le yeni yıl coşkusu

banner1020

Arkın Colony Hotel’de 2020 yılını yüzlerce Girneli hayranı ile birlikte şarkı söyleyerek karşılayan usta yorumcu ve besteci Selami Şahin, yeni yıla coşkulu girdi

banner974
Selami Şahin’le yeni yıl coşkusu

banner971

Türk müziğinin usta bestecisi ve yorumcusu Selami Şahin, yeni yılı Arkın Colony Hotel’de yüzlerce Girneli hayranı ile birlikte karşıladı.

Geçmişten bugüne iz bırakan şarkılarını salonu tıklım tıklım dolduran hayranlarıyla birlikte seslendiren Selami Şahin, "Sana Merhaba Dedim" şarkısında davul şov ekibinin gerçekleştirdiği muhteşem performans ile 2020 yılına sahnede alkışlarla girdi.

Selami Şahin’i izlemeye gelenler arasında; eşi Didem Şahin, Erol Kaynar, Varol Kaynar gibi isimlerin yanı sıra spor ve cemiyet hayatından birçok kişi vardı.

Usta sanatçı Selami Şahin, 2020 yılında da Sevgililer Günü başta olmak üzere sık sık ülkemizde sevenleriyle buluşacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.