banner913
banner932
banner1012

Selami Şahin yine mest etti

banner1020

Merit Crystal Cove Hotel'de konser alanını dolduran sevenleriyle Cumartesi akşamı bir araya gelen Selami Şahin, geçmişten günümüze seslendirdiği özel parçalarıyla konukları mest etti

banner974
Selami Şahin yine mest etti

banner971

Türk müziğinin ilk akla gelen ilk isimlerden Selami Şahin, ülkemizde Merit Crystal Cove Hotel’de verdiği konserde hayranlarıyla buluştu. 

Merit Crystal Cove Hotel'de konser alanını dolduran sevenleri ile önceki akşam bir araya gelen duayen isim Selami Şahin, içten yorumu ve sahnede bitmeyen enerjisi ile tüm şarkılarını dinleyiciler ile hep bir ağızdan seslendirdi.  

Usta sanatçı, sahneye 10. Yıl Marşı eşliğinde çıkarak, müzikseverlerin  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Selami Şahin’in, ''Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mirası cumhuriyetimizin 94. yılı kutlu olsun'' sözleri seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Yoğun konser temposunun yanı sıra yeni albüm çalışmalarına da devam eden sanatçı, bir yandan 1 Aralık'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek olan “Eskimeyen Şarkılar”konseptli konseri için sürprizler hazırlamaya devam ediyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.