banner913
banner932
banner1012

Şarkılar minik dostlar içindi

banner1020

Minik Dostlarımıza Yardım Gecesi’nde gönüllü olarak sahne alan ülkemizin sevilen sanatçıları Eril Cambaz, Öldüren Şampanya Grubu’nun solisti Pelin ve Olga Matiuc konuklara eğlenceli saatler yaşattı

banner974
Şarkılar minik dostlar içindi

banner971

Lefkoşa’daki Mek-Han Bar’da geçtiğimiz hafta Cuma aksamı gerçekleşen ‘Minik Dostlarımıza Yardım Gecesi’nde gönüllü olarak sahne alan ülkemizin sevilen sanatçıları Eril Cambaz, Öldüren Şampanya Grubu’nun solisti Pelin ve Olga Matiuc konuklara güzel saatler yaşattılar.

Sanatçılar seslendirdikleri parçalarla muhteşem bir geceye imza attılar. Bu güzel ve anlamlı geceyi düzenleyen Berrin Bardak ve Hasan Hakat kazanılan tüm geliri hayvanlar için kullanacaklarını ifade ederek toplanan gelirlerin onların ihtiyaçlarına gideceğini vurguladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.