banner913
banner932
banner1012

Şarkılar, diyabet hastaları için söylendi

banner1020

Türkiye’nin sevilen sanatçısı Birsen Tezer, diyabet hastaları için Lefkoşa Alice Home Cafe’de sahne aldı

banner974
Şarkılar, diyabet hastaları için söylendi

banner971

Sanatçı Birsen Tezer, Lefkoşa Sarayönü Rotary Kulübü himayesinde gerçekleşen ve geliri Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Diyabet Merkezi’ne bağışlanacak yardım konserinde sevenleriyle buluştu.

Lefkoşa Sarayönü Rotary Kulübü Projeler Komitesi üyesi Özcan Bundak, merkeze 30 bin Euro’luk dobler cihazı alma projesinin bir etkinliği olarak konseri düzenlediklerini söyledi. 

Birçok kez ülkemizde konserler veren ve önemli hayran kitlesine sahip olan Türkiye’nin müthiş sesli sanatçısı Birsen Tezer, bu kez diyabet hastaları için Lefkoşa Alice Home Cafe’de sahne aldı.

Söylediği şarkılarla ve büyülü sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Birsen Tezer, Lefkoşa Sarayönü Rotary Kulübü himayesinde gerçekleşecek ve geliri Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Diyabet Merkezi’ne bağışlanacak yardım konserinde sevenleriyle buluştu.

Gürol Ağırbaş, Tunç Öndemir ve Derin Bayhan’dan oluşan klasik kadroya caz gitaristi Cem Tuncer’in de konuk olarak katılmasıyla müthiş müzisyen ekibi Tezer’e eşli ketmiş oldu.

Lefkoşa Sarayönü Rotary Kulübü Projeler Komitesi üyesi Özcan Bundak, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki Diyabet Merkezi’ne dört yıl önce başlattıkları 30 bin Euro’luk dobler cihazı alma projesinin bir etkinliği olarak konseri düzenlediklerini söyledi.

Bundak, yıl sonu itibarıyla bu cihazı almayı hedeflediklerini kaydetti.

Diyabet hastalığının giderek arttığı Kuzey Kıbrıs’ta tedavi için elzem olan cihazın alımı için başlattıkları proje için 18 Kasım’da da Bellapais Manastırı’nda Serenat Bağcan konseri organize edeceklerini ifade eden Bundak, katkı yapan herkese teşekkür etti, yeni konser etkinliğine katılım için çağrı yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.