banner913
banner932
banner1012

Romantik bir gece yaşandı

banner1020

The Arkın Colony Otel’in bünyesinde yer alan The House’da sahneye çıkan Levent Yüksel, söylediği birbirinden özel ve romantik parçalarla kendisini dinlemeye gelen konuklara romantik bir gece yaşattı

banner974
Romantik bir gece yaşandı

banner971

Kurban Bayramı’nın ikinci günü The Arkın Colony Otel’in bünyesinde yer alan The House’da sahne alan Türkiye’nin pop müzikteki başarılı ismi Levent Yüksel, geceye romantik şarkılarıyla başladı.

Yüksel, şarkılarını konuklarla hep bir ağızdan seslendirirken gecede Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses ve Müslüm Gürses gibi arabesk müziğin önemli temsilcilerinin dillerden düşmeyen şarkılarına da güçlü yorumuyla hayat verdi.

Repertuarında başta Medcezir olmak üzere birçok şarkısına yer veren Levent Yüksel, iki saat kaldığı sahnede kendisini izlemeye gelen konukların beğenisini kazandı.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.