banner913
banner932
banner1012

Retro’da kırmızılı gece

banner1020

Retro Lounge’te Beefather Night adı altında düzenlenen partide eğlence adeta tavan yaptı

banner974
Retro’da kırmızılı gece

banner971

Girne’nin eğlencede adından söz ettiren mekanı Retro Lounge kırmızılara büründü. Beefather Night adı altında düzenlenen partide eğlence adeta tavan yaptı.

Yoğun bir katılımla geçen partide Aphrodite Girls’in birbirinden güzel dansçıları ve modelleri yer aldı. Dansçıların sahne performanslarının yanı sıra Retro’ya özel kostümleri de dikkat çekti. 

Çok özel dans şovları ve özel kırmızı kostümleri ile Retro o gece tabiri caizse alev aldı. Aphrodite Girls’ın birbirinden güzel modelleri ise geceye girişte gelen konuklara shot ikram etti. Eğlencenin müziğin ve coşkunun dolu dolu yaşandığı partide setlerin başında DJ Ümit Akdeniz vardı. DJ Ümit Akdeniz’in muhteşem performansı ise gözlerden kaçmadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.