banner913
banner932
banner1012

Retro Lounge fark yaratıyor

banner1020

Retro Lounge’de geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Beefeather Night Party’de, Aphrodite Girls grubunun gece boyu süren dans şovlarıyla konuklar unutulmaz saatler yaşadı

banner974
Retro Lounge fark yaratıyor

banner971

Girne’de eğlencenin rakipsiz ismi Retro Lounge düzenlediği etkinliklerle fark yaratmaya devam ediyor.

Beefeather Night Party ile geçtiğimiz hafta sonu yine konuklarına muhteşem bir gece yaşatan Retro Lounge eğlence konusunda iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

Farklı konsept ve organizasyonlarla eğlenceseverlerin gönlüne taht kuran Retro, geçtiğimiz hafta sonu Aphrodite Girls’ü ağırladı. Aphrodite’in gece boyu süren dans şovları renkli görüntülere sahne oldu.

DJ Ümit Akdeniz’in muhteşem performansı ise yine geceye damgasını vurdu. Mekana gelen konuklar birbirinden hareketli setlerle doyasıya eğlenirken ritim biran olsun düşmedi.

Eğlencenin tavan yaptığı gecede tabiri caizse iğne atsan yere düşmüyordu.

Mekan sahibi Gamze Yücel yakın arkadaşı Aphrodite direktörü Greta ile gece boyu konuklarla birlikte doyasıya eğlenmeyi ihmal etmedi. Mekanın direktörü Mehmet Özkan Kurşun ise çaldığı setlerle müşterileri kendinden geçirdi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.