banner913
banner932
banner1012

Pasha’da Cenk Eren coşkusu

banner1020

Grand Pasha Hotel’de sahne alan Cenk Eren, şarkılarıyla konukları mest etti

banner974
Pasha’da Cenk Eren coşkusu

banner971


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla sahnede kutlayan ünlü sanatçılardan biri olan Cenk Eren, Grand Pasha Hotel müşterilerine coşkulu saatler yaşattı.


“Cumhuriyetimizin 94’üncü kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Cumhuriyetimiz çok yaşasın ve biz Atatürk’ün çocuklarıyız” diyen Eren’e konuklar da alkışlarıyla destek verdi.
Daha önceki performanslarında olduğu gibi, önceki gece de hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Cenk Eren, istek parçaları da geri çevirmedi.

İlk bölümde duygusal şarkılara yer veren sanatçı, programın ikinci bölümünde ise hareketli eserler seslendirdi.
Ünlü sanatçı başta Tanju Okan olmak üzere birçok sanatçının şarkılarını söyledi, yaptığı esperilerle herkesi güldürdü.

Şarkı aralarında misafirlerle sohbet eden, hayranlarının arasında gezerek şarkılarını seslendiren Cenk Eren, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.


Gecenin sonunda tüm salonun ışıkları söndürüldü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla konuklar “İzmir Marşı”nı hep birlikte söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.