banner913
banner932
banner1012

Özlem bitti, Maxim doldu taştı

banner1020

Maxim Royal, kış sezonuna muhteşem bir başlangıç yaptı.

banner974
Özlem bitti, Maxim doldu taştı

banner971

Ünlü şarkıcı Güven Yüreyi, Maxim Royal sahnesinden konuklarına unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundu

Merit Royal Hotel içinde, İstanbul’un özlenen gazino kültürünü konuklarına sunarak önemli bir müdavim kitlesi oluşturan Maxim Royal’de yeni sezon açılışını sevilen sanatçı Güven Yüreyi yaptı.

Biletleri günler öncesinden tükenen Güven Yüreyi, yaz boyunca dillerden düşmeyen ve albümüne adını verdiği “Sen Maşallah” isimli şarkısıyla alkışlar arasında sahneye çıktı.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon boyunca da Kıbrıs gecelerine damgasını vuracağını ispatlayan ve yepyeni bir repertuar ile konuklarının karşısına çıkan Güven Yüreyi’ye yoğun ilgi vardı.

Günümüzün en sevilen şarkılarının yanı sıra klasik arabesk şarkılara da programında yer veren Güven Yüreyi, konuklarından gelen istek parçaları geri çevirmeyerek yaklaşık 3.5 saatlik bir müzik ziyafeti sundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.