banner913
banner932
banner1012

Oynamayan kalmadı

banner1020

Alaçatı Restoran’a eğlenmeye giden konuklar, Ümran ve Kani’nin birbirinden hareketli parçalarıyla sahneyi hiç boş bırakmıyor

banner974
Oynamayan kalmadı

banner971

Alaçatı Restoran yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Ülkemizin sevilen sanatçılarından Ümran ve klavyede Kani, Lapta’daki Rose Garden’s Otel bünyesinde bulunan Alaçatı’da seslendirdikleri parçalarla konuklara güzel ve eğlenceli geceler yaşatmaya devam ediyor.

Alaçatı Restaurant’ta geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen gecede sanatçılar Ümran ile Kani’nin yanında Kıbrıs’ın başarılı oryantali Yasemin’in sergilediği performansla konuklar bir dakika olsun yerlerinde oturmadı. 

Gecede bulunanlar arasında Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, asbaşkan Oktay Çocuk ve eski asbaşkan Ali Karavezirler de vardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.