banner913
banner932
banner1012

Ortaç'ın eşi mankenlere taş çıkardı

banner1020

Serdar Ortaç ile eşi Chloe Loughnan, Bodrum tatiline devam ediyor

banner974
Ortaç'ın eşi mankenlere taş çıkardı

banner971

Popçu Serdar Ortaç ile eşi Chloe Loughnan, Bodrum tatiline devam ediyor. Ünlü çifte, Chloe'nin annesi, babası ve iki küçük kardeşi eşlik etti.

Türkbükü Galen'de objektiflere takılan Serdar Ortaç-Chloe Loughnan çifti, İrlanda'dan gelen misafirleriyle yakından ilgilendi.

İskelede vakit geçiren Ortaç, eşinin boynunda oluşan yaraya kendi elleriyle krem sürdü. Ortaç, minik baldızı ve kayınçosunun istediği üzerine şişme plamingo aldırırken, tüm aile denizde neşeli dakikalar geçirdi.

Flamingo üzerine binen eşi ve ailesini suda yüzerek çeken şarkıcının kayın pederine sürekli, "İstediğiniz başka bir şey var mı?" diye sorması dikkati çekti.

Bir ara flamingo üzerinde tek başına kalan model, rüzgarın etkisiyle sürüklendi. Yüzerek eşine yetişen ünlü popçu, Chloe'nin iskeleye çarpmasını önledi.   


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.