banner913
banner932
banner1012

Oğuzhan’lı Golden Cage büyülüyor

banner1020

Golden Cage’te sahne alan Oğuzhan’ın muhteşem performansı ve Zenne ile Rio ateşi kızlarının şovlarıyla eğlenen konuklar coştukça coşuyor

banner974
Oğuzhan’lı Golden Cage büyülüyor

banner971

Ülkemiz sahnelerinin sevilen sesi Oğuzhan, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Golden Cage’te muhteşem bir geceye daha imza attı.

Her Cumartesi akşamı Cratos Premium’un beğenilen restoranı Golden Cage’te sahne alan Oğuzhan, hayranlarının yoğun ilgisi ve alkışları ile sahneye çıktı.

Her zaman olduğu gibi birbirinden güzel şarkıları ile coşturan sanatçı, şıklığı ile de dikkat çekti. Zenne ve Rio Ateşi kızlarının şovlarıyla devam eden gece Oğuzhan’ın muhteşem performansıyla son buldu.

Kendine özgü dekorasyonu ve mistik atmosferi ile her zaman olduğu gibi yine kendine hayran bırakan Golden Cage, canlı müziği ve birbirinden lezzetli Lübnan yemekleriyle de gönüllere taht kurmuş durumda.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.